Propun un targ sau mars al roscatilor si roscatelor !!

Daca tot exista mars al gay-lor, marsuri ale trabantistilor, marsuri ale pacii si mai stiu eu ce, de ce sa nu existe si un targ sau un mars pentru ROSCATI si ROSCATE?

Adica…sa se inroseasca strazile! Lumea sa fie mai colorata! Mai diversa! Toti roscatii si (mai ales) roscatele din Romania sa se adune in Bucuresti, pe Strada Fabricii si sa scandeze in fata blocului meu “Alex, ALEX, ALEX, iesi afara sa ne vezi, sa te punem sa visezi, la roscati si la roscate, sa te spele de pacateeee!!! Yeeeee, ALEEEEXXXX!!!!”.

Si eu as iesi, glorios, din scara de bloc, as ridica mainile la cer, imbracat in alb, as lasa capul pe spate si as spune….IUBITI-VA intre voi, caci putini ati mai ramas! Inmultiti-va! Este porunca mea!

Si ei mi-ar multumi si ar marsalui in continuare, pe Strada Fabricii, scandand lozinci…despre rosu si despre iubire si pasiune!

…………………

Si AncaAnca vine si-mi spune acu` ca de fapt EXISTA un mars al roscatilor! INCREDIBIL! Cineva a gandit ca MINE! Sunt un…geniu!

PS- bine, stiu ca nu te-a interesat NIMIC din ce am scris aici, uitandu-te doar la tipa aia…dar e o.k.! Si mie-mi place! Deci te inteleg… :D

12 thoughts on “Propun un targ sau mars al roscatilor si roscatelor !!”

  1. Exista un mars anual al roscatilor doar in Belgia parca. Oricum nu vad de ce s-ar face in Romania; la procentul de 0.0001% de roscati natural in tara noastra nu prea are sens.

  2. alex esti cam retard si mai lasa vrajelilea alea pline de fumuri ( la tine orgoliu da din cale afara… te crezi cam prea important nu crezi??? pentru o persoana asa ,,mica,, si nesemnificativa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>