Trist (despre prietenie – episodul 318)

Ce … trist este sa crezi ca ai prieteni si oamenii sa stea de fapt cu tine din mila… Si tu sa te minti si sa zici ca cei care stau pe langa tine CHIAR te apreciaza.

Sau cel putin asta discutam sambata pe la 2 noaptea cu doi pretini, despre un om cunoscut comun. Pf.

People, wake up! Luati o gura de realitate! Uitati-va bine in jurul vostru, ce si cui puteti sa oferiti si, mai ales, cine ESTE CU ADEVARAT langa voi si cine doar…aparent.

Asta fuse pilda (!) de luni dimineata. Inca casc si mananc Skittles. Nu, nu mi-am cumparat EU, dar mi-a dat o colega deci … trebe mancate! :D

6 thoughts on “Trist (despre prietenie – episodul 318)”

  1. ok..prieteni..niciodata nu mi-am stresat prietenii sa ne vedem, sa vorbim, in general ei sunt ce-i care ma cauta.. asa ca slabe sanse sa fiu inconjurata de prieteni de gen..
    vezi sa nu faci indigestie :D

  2. Da de ce sunt naspa prietenii din mila?
    :D
    Adica, din moment ce sunt acolo pt tine, ce conteaza ca tu pt ei esti nitel cam terminat in ultima vreme ? :)))

  3. pentru ca prietenii “din mila”…poa` sa plece oricand…li se taie de tine…si pentru ca e fain chiar sa STII SIGUR ca omul ala SIMTE pentru tine. Nu`sh, zic si io.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>