Intrebarea zilei – Erou

“Ce super-erou ai vrea sa fii si de ce?”

RASPUNSUL MEU:

Well, tot timpul am cochetat cu ideea de a fi fotomodel. Natura m-a inzestrat insa cu un nas mare (in rest ma incadrez) asa ca am ales sa fiu un fel de Batman! Am costum acasa, am multe poze cu El si imi place noaptea. Si sunt si foarte-foarte sanatos la minte. Batman pentru ca el nu-i super-erou este…om ca mine si poate si ca tine! :)

15 thoughts on “Intrebarea zilei – Erou”

  1. sa fiu super erou..not, chiar nu am faza asta cu eroii, e un job mult prea greu, prea multe responsabilitati,..no nu-i de mine
    poate ajutor de super erou, gen aia de-l tine de picior cand el se apleaca vitejeste cu capu intr-o prapastie sa salveze un impiedicat, ce sta agatat cu o singura mana de o stanca ce sta sa se desprinda.. :))

  2. un san!? Cristinaaaaaa esti o perversaaaaa!!
    ZEN? Cand a fost TheGoaga ZEN vreodata, Luna-tico?

    Sa apreciem potriveala culorii cu blogul!!

    Cam nepotrivita cu autoru partea dreapta, dar…na …il accept (provizoriu!!)

  3. da mai mascuta! am vazut mai jos acum, cele 2 masti intrepatrunse, e mistocut, si da de apreciat legatura cu teatru lu’ ezoteric..
    perversa sau nu, tot un san vad acolo :))

  4. Eu as fi THE QUESTION. adica as vrea sa fiu!
    Si sa nu mi-l furi tu doar pentru ca e jurnalist..tu esti Ghost Rider, ca e ROCKER!:))

    Si ideea de BatMan e cam periculoasa in societatea noastra.E strict un tip care are foarte multi bani si prea mult timp la dispozitie si intreaga tehnologie la picioare.Adica il prefer lui SuperMan sau SpiderMan dar daca tot ne inviti sa ne imaginam…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>