Amenda pe … kilogram de masina. Si 100 de lei pentru fotografierea masinii. :/

Deci am zis de cel putin 7 ori “DOAMNE, DOAMNE, DOAMNE…”, in gura mare in redactie cand am citit aceasta stire, din Gandul.

Fii atent(a)!!!! Nu imi vine sa CRED ca exista asa ceva!

“Hingherii de maşini din sectorul 6 vor taxa la kilogram autovehiculele ridicate. Pe lângă taxele de ridicare, transport şi depozitare, proprietarii care îşi recuperează autovehiculele vor mai trebui să achite şi câte 100 de lei pentru că le-a fost fotografiată maşina.

Astfel, pentru recuperarea unei maşini cu o greutate sub 2,5 tone, proprietarul va trebui să achite 850 de lei: 100 de lei va costa fotografierea maşinii, 250 de lei ridicatul ei, 250 de lei transportul şi alţi 250 de lei depozitare timp de 24 de ore. [...]Pentru recuperarea unui autovehicul de peste 3,5 tone, taxa va fi de 5.100 de lei. Din aceşti bani, 100 de lei reprezintă fotografierea, 1.200 de lei ridicarea, 1.800 de lei transportul şi 2.000 de lei depozitarea.

Pentru deblocarea roţilor tariful va fi de 200 de lei pentru autovehiculele cu o greutate sub 2,5 tone şi de 600 de lei pentru cele cu o greutate de peste 3,5.”

UPDATE

Si Chiuariu a propus ca Romania sa renunte la functia de…Presedinte.

Asa, ma mut in Zambia. Pe bune.

2 thoughts on “Amenda pe … kilogram de masina. Si 100 de lei pentru fotografierea masinii. :/”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>