Bioshock 2 – primele impresii

Am reusit sa cumpar si sa instalez Bioshock doi, dupa ceva chin ce-i drept! Primele impresii?

Mmmm…deci nu, nu o sa stau CHIAR o saptamana inchis in casa sa-l joc. Nu stiu daca e din cauza monitorului meu cel nou, care e mai…lunguiet, asa, dar se vede…ciudat parca. Pare mai…aglomerat si mai fuzzy. Dar grafica oricum conteaza prea putin la un joc care pune accent in definitiv pe poveste si atmosfera.

Si oh, da, le are. N-am jucat decat vreo 45 de minute, facui rost de o prima arma, de primele forte, prima bataie mai serioasa, alea-alea, m-am plimbat pe fundul Oceanului, took some pictures. MUZICA este in continuare unul dintre punctele forte ale jocului, este absolut…potrivita, bine punctata in locurile..aaa..cheie.

Jocul pare ceva mai dinamic decat primul, prea putina partea de explorare parca. Insa tot timpul va fi fun sa caut obiecte prin cotloane si in oameni incinerati sau curentati, sa hack za system C:/ si sa cumpar goodies-uri, pentru a-mi creste fortele!

O sa-l termin si pe-asta cel mai probabil, uneori ma sperie, deci e bine, atmosfera-i o.k. Bine, nu inseamna mare lucru ca ma sperie pe MINE, dar… still! :D

Revin! Evident! Cu amanunte pentru cei 2-3 oameni interesati de asta!

One thought on “Bioshock 2 – primele impresii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>