Apocalipsa la TV. De vreo 10 ori pe an.

Ma uit cand mananc dimineata/seara la TV, pe iRealitatea sau Antena cea 3. Alea de stiri, ca, na, defect profesional. Mai “invat” ceva, desi deseori sunt extrem de penibili.

Ma irita o chestie in mod special. De fiecare data cand se intampla ceva…care poate fi amplificat puternic in media (de cele mai multe ori fara mari baze reale) baga cate un generic de 20-30 de secunde super apocaliptic, de parca un meteorit a lovit Terra si toata SUA a fost eradicata, impreuna cu Rusia. Ca prin minune, hallellluuuyah.

Imagini cu oameni loviti de zapezi, masini blocate dand din roti ca animalele ranite, muzica de razboi, flashuri, oameni ce infrunta nametii, explozii de lumini si traznete. Frate, sa-mi cada mancarea din gura, ba ce s-o fi intamplat!!? Vine prezentatoare, comod, in studio, cu decolteu si foarte bine-merci: “Trei masini au ramas inzapezite in Drobeta de Vest, intre satul Santmariamare si comuna Cincineni. Acestia stau de 4 ore si autoritatile inca nu au venit. Vremea se va imbunatati ABIA maine”. Sa MORI tu!!! Dupa ditai genericul apocaliptic credeam ca au murit cel putin cateva mii de oameni.

La fel si cu genericul de la isteria dementa si exagerata a bolilor cu vaca nebuna, gaina dementa si porcina. Ziceai ca a disparut jumatate din populatia lumii.

Goana dupa incredibil nu reuseste decat sa scarbeasca telespectatorii (si-asa din ce in ce mai rari) cu un IQ nitel mai mare decat minimul acceptat. Renuntati tata la introducerile alea lungi si penibile cu titluri de genul “Urgia iernii nu iarta!” sau “AH1N1, pandemia ce rapeste vieti cu nemiluita!”

Zisei!

2 thoughts on “Apocalipsa la TV. De vreo 10 ori pe an.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>