Schimbarea blog-ului

Dupa cum sesizasi cu dezamagire am renuntat la fostul loc de joaca, alegand sa transfer toate posturile pe un frumos .ro.  Am facut asta in primul rand pentru ca este mai stabila situatiunea asa (gandind in viitor – o sa cumpar domeniul complet) cat si pentru faptul ca era prea…lung si anevoios sa tastez/tastezi ditai numele – ezoterictheatre.wordpress.com.

De ce SindromulGoaga.

Am avut de ales intre mai multe. DailyGoaga, EnterGoaga, Scroaga (!) si…altele. Asta insa mi se potriveste cel mai bine. Pentru ca da, uneori am senzatia ca AM sindroame. Amuzante, sociale, faine, uneori enervante, dar…am . Si de ce sa nu le impart si cu tine? Si de ce sa nu le simti si tu? Sindromul meu te afecteaza si pe tine.

Lucrurile nu sunt nici pe departe terminate aici, cu aranjamentele, probabil ca o sa schimb tema soon enough, cu una mai…neagra, deocamdata insa ca nu am gasit ceva care sa ma satisfaca asa ca asta mere so far. Feel free sa-ti dai cu parerea.

Am pierdut in procesul de transfer foarte multe videoclipuri/link-uri de pe ITube, dar este in regula, cu timpul si pe masura ce ma pleznesc de ele le pun la loc. De asemenea, la post-urile mai vechi desi scrie ca nu ar fi comentarii…ele au ramas acolo. E o eroare a platformei presupun. In rest, lucrurile par a fi in regula. Am pus clipurile manual, inapoi, in sectiunea in care ma dau io mare la chitara/voce.

So, things are going back to normal.

A, ruga-mi este pentru cei ce ma au in blogroll sa introduca adresa asta. Stiu ca e cu lene mare (si mie-mi e! :D ) darrrRrrrr…e mai bine. Saru`mana. :)

9 thoughts on “Schimbarea blog-ului”

  1. :)) damn, am mai primit critica asta! DAR, pe de alta parte… mi s-a zis ca este mult mai putin aglomerat si mult mai usor de citit. Deciiiii…am dileme! grrrr… Pe de alta parte, te urasc pentru ca ai o tema absolut bestiala pe bloggggg! Voiam si eu verde dar n-am gasit ceva sa suit my needs! tsk tsk

  2. grrrr… trebuie si o schimbare, nu am gasit NICIO tema care sa se apropie ca … spatiozitate…si look…pretentiilor meleeeee. Puteti sa o luati drept un…contrast intre sufletul meu negru si albul blogului! :D heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>