Mutat blog pe .ro + trafic stats

Dragele mei si mele. Dupa cum va spuneam, va iubesc pe toti pe rand, in ordine alfabetica.

Pe langa aceasta stire care deja nu mai este stire, acest uichend imi voi muta blogul pe un .ro (vedeti voi despre ce este vorba…si ce domeniu am ales…). Il voi muta, evident, daca voi reusi sa vrajitoresc pe aciulea intru a-mi muta toate post-urile, toate draciile, comentariile si filmuletele in partea haialalta. Si sa fac si redirect automat ca atunci cand miile de fani intra aci sa fie propulsati in partea cealalta, ca prin minune.

Aceasta mutare vine laaaaa…aaaaa…1 an si aproape 6 luni de blogging, in care am reusit a strange cu nepretuitul vostru ajutor 200.000 de vizualizari. (Bravooooo, uraaaaa, uraaaaaaa!!!) Si asta, tin sa precizez cu modestie, fara Tuitar, Feisbuc sau a linge-n anumite parti blogheri cu trafic mare. (Uraaaa, uraaaaa!!!! Aaalex! Aaaalex! )

De asemenea, stransei 4.600 de comentarii la 1.620 de post-uri. Care aceste mici articole acopera cam toata existenta si gandurile mele (si voastre, prin intermediul comentariilor) de-a lungul acestui timp. De ce scriu? Nu, nu este un jurnal personal. Dar cu toate astea, de fiecare data cand ma uit in urma, imi aduc aminte FOARTE clar ce simteam/traiam/gandeam in momentul acela. Deci…scriu pentru mine, fara a cadea in prea mult subiectivism. A, si o sa fie fun cand o sa am copchii/nepoti/stracopii sa se uite pe ce scria tata mosu` in tinereti!

Si acu` ca va anuntai asta si ca ma si laudai nitel, ma intorc la munci! Pentru o patrie mai bogata, o presa mai inteligenta si, per total, pentru bunastarea intregii omeniri.

3 thoughts on “Mutat blog pe .ro + trafic stats”

  1. Ah, ce onoare sa fiu prima care comenteaza!
    Ce pot sa zic….ce pot sa ziiic…ai inceput cu un modest wordpress, acum ai trecut pe .ro, maine-poimaine il rogi pe tatal tau sa-ti sculpteze o mare statuie pe cea mai importanta ulita din Breboo!;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>