Oameni insistenti

Nu pot sa pricep cum nu-si dau seama unii ca pur si simplu…NU SUNT VRUTI/DORITI! Si nu inteleg de ce INSISTA.

Adica…daca suna de TREI ORI in CINCI minute si intreaba “esti liber? vrei sa iesim undeva?” si tu zici NU, de TREI ORI in cinci minute…ce nu pricepe!? Adica…de ce suna inapoi dupa o ora?! Si asta timp de ZILE intregi!?

Pot intelege ca unii pur si simplu nu au…viata. Prieteni. Familie. Nu`sh, ceva…un caine fluffy si lingau sa le umple vietile altfel triste, dar… ce vina au unii sa trebuiasca sa gaseasca tot timpul scuze sa nu se vada cu ei!? La un moment dat te-ai astepta sa isi dea seama si sa o lase mai moale!

Dar nu! Unii sufera de sindromul sunatului “bunaaaa, ce faciiiii! Ai treaba? Ah, da? Si cand termini? Nu stii nici macar estimativ? O ora…poate doua…? Si ma suni dupa aia? NU? De ce nu…? hai ca ziceam ca poate iesim la un suc… BINE, BINE, lasa ca revin eu ca vad ca esti imbufnat…”. Si culmea, REVINE!

Fuck THAT! Putin simt al penibilului…pliz…se poate? Danke!

In rest, va iubesc pe toti aleator. :)

5 thoughts on “Oameni insistenti”

  1. :))) probabil nu esti singura victima a persoanei respective, si da genu asta nu se prind decat daca le spui franc :Go away, leave me alone! you’re annoying! :))

  2. Intr-adevar oamenii insistenti sunt oameni disperati din n motive si ca sa te citez pe tine (citand pe altcineva :D): “Disperarea este o infrangere anticipata”. :)

  3. Asa am patit si eu!!! E cumplit, mi-era teama sa transez problema sa nu am vreun gest nebunesc pe constiinta dupa aia :). Pana la urma a cedat de la sine, a parafat cu un “nu o sa te mai deranjez”. Nici n-am putut sa zic “thank you!thank you!” de teama sa nu dea reply :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>