Intrebarea zilei – carti/FILME

“Care a fost ultimul film vazut si ce ti-a placut cel mai mult din el?”

Raspunsul meu:

Zavet, de Emir Kusturica (imi scapase asta!). Mmmmm…per total a fost un film prost, mult sub asteptarile mele. Mi-a placut in mod special nebunia si tineretea spirituala (desi usor…fatalista… :D )a bunicului pustiului trimis la maritat la oras.

2 thoughts on “Intrebarea zilei – carti/FILME”

  1. The Golden Compass – gen SF, cu Nicole Kidman my favorite
    ce mi-a placut? multi copii.personaje interesante.vrajitoare. animalute simpatice care vorbesc numite daimoni.
    dupa o carte de Philip Pullman.

  2. voi trece peste faptul ca intrebarea zilei se cheama “carti” iar intrebarea propriu-zisa este despre filme.
    Asa…sper sa nu se pun prostiile politiste de la tv sau seinfeldu…ultimul film a fost “butterflies aree free”…l-am revazut pt a 3-a sau a 4-a oara…Face parte din top 3 al meu.
    Ce-mi place la acest film…faptul ca imi da senzatia de libertate mai ceva decat Hair. Imi transmite o bucurie de celebrating life, ma face sa simt ca lucrurile materiale nu sunt importante si imi da dorinta sa iubesc si sa ma indragostesc de persoane frumoase.
    In alta dezordine, filmul seamana foarte mult cu o piesa de teatru. Totul se petrece in decursul a 2 zile. Actorii sunt foarte frumosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>