Viitorul Buzz!!!

Am un pretin, Buzz!!! Si nu, nu este semnalul sonor enervant de la messenger ci chiar asa il cheama in buletin. Buzz!!! Cosmin. Si acest pretin al meu, Buzz!!!, a fumat vreo…12 ani din viata, a mancat carne, a baut si a mai avut poate si alte vicii mai mult sau mai putin naspa.

La un moment dat, intr-o buna dimineata, prietenul nostru Buzz!!! s-a trezit, si somnoros fiind a avut un moment de…luciditate. “Hmmm…ce-ar fi sa fac niste schimbari majore in mine? Sa ma apropii mai mult de SPIRITUAL, sa incerc sa ma purific, sa vad lumea SI altfel, prin alte simturi…”.

Zis si facut.

De vreo doi ani, Buzz!!! nu mai mananca carne. DELOC. Dar deloc. Sub nicio forma. De ce? “Nu deranjeaza insasi carnea…cat deranjeaza faptul ca acele animale au fost UCISE si au SUFERIT. Este ingrozitor sa mananci o fiinta care si-a dat viata prin suferinta si durere, iti transmite si tie, intr-un fel sau altul, acest sentiment”.
Astfel, de vreo doi ani, Buzz!!! e frumos si stabil ca si numar de kilograme, mancand branzeturi, verdeturi si ciumperci si o duce super bine merci.

De vreo doi ani, Buzz!!! este mult mai calm, mai senin, observa lucrurile mult mai linistit si traieste senzatii incredibile, de calm si siguranta, in cam tot ceea ce face. Considera ca TOTUL are un sens, ca totul este influentat de el insusi, de Universul sau. Nimic nu este intamplator si daca CREZI, totul se aliniaza cum vrei tu.

De vreun an, Buzz!!! nu mai injura. Si vrea sa nu mai injure nici macar in gand, pentru ca se simte patat cand face asta.

Cel mai frumos! Timp de 12 ani, Buzz!!! a fumat ca locomotiva cu aburi din Winnetou. Din vara anului trecut a zis STOP…si n-a mai pus tigara in gura. “A fost o chestiune de ambitie si cine zice ca iti este rau FIZIC daca nu fumezi, pur si simplu nu a avut niciodata cu adevarat in plan sa se lase. Totul este sa vrei, sa iti doresti, oricine poate sa o faca, este foarte simplu. De cand m-am lasat, am avut `n` motive sa fiu suparat si sa fumez si 3 pachete dintr-un foc, dar…nu ar fi avut sens, mi-as fi distrus spiritul”.

Buzz!!! considera ca fiecare lucru care te distruge pe tine insuti/insati, distruge parte din Universul in care traim, ca noi TOTI pulsam si ne cunoastem, ca toti suntem frati. “Ma respect pe mine si fiecare lucru bun pe care il fac, fiecare lucru mic dar sincer pe care il produc, ma face sa ma simt mai bine, mai impacat cu mine si Universul”.

Care este urmatorul pas al lui Buzz!!!? “Vreau sa renunt COMPLET la a bea. Nu ma mai imbat de mult timp, dar vreau sa renunt COMPLET la orice strop de alcool. Nu asta ma face mai fericit si de fapt nu face pe NIMENI mai fericit acest lucru!”.

Ieri am stat la masa, pentru prima oara, cu acest prieten si-i multumesc pentru asta.

Merci.

6 thoughts on “Viitorul Buzz!!!”

  1. Bravo. E un foarte bun exemplu de urmat pentru cei care vor sa se lase de baut, tutun dar nu fac nimic in acest sens. Consider ca nu este deloc greu daca iti doresti si impui.

  2. Am citit mai demult urmatorul fragment care mi-a placut si dupa care ma ghidez:
    “Mai presus de cei care nu stiu sunt cei care afla sau citesc. Mai presus de cei care afla sau citesc sunt cei care memoreaza. Mai presus de cei care memoreaza, se afla cei care inteleg. Mai presus de cei care inteleg, se afla cei care aplica bine cunostintele intelese. Mai presus de cei care aplica bine cunostintele intelese,se afla cei care obtin REZULTATE EXCELENTE!”
    Ma bucur ca exista oameni asa cum este Cosmin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>