Tehnologia si relatiile de cuplu

Nu voi intra in polemici privind viata de cuplu si televizoarele cu plasme/meciurile de fotbal 3D sau stiu eu ce alte de-astea ci voi vorbi doar de DOUA APLICATII cumparabile de pe iTunes App Store, pentru iPhone.

Sunt 2 aplicatii ce m-au amuzato-frapato-oripilato.

Prima aplicatie, BlackList.

Este o aplicatie in care treci diferite numere de telefon ce sunt “indezirabile” in anumite momente ale existentei utilizatorului, acestea urmand a fi redirectionate/blocate and others. Aplicatia isi propune, negru pe alb, sa protejeze userul de “despartiri de prietena/prieten, ca urmare a telefoanelor amantei/amantului”.

Practic, te plimbi pe strada cu iubitul/iubita si vrei sa eviti sa fii sunat(a) de amant(a). Programul BlackList blocheaza acele numere, persoana de la capatul “firului” primind, dupa cum programezi aplicatia, ori ton de ocupat, ori mesagerie vocala, ori vreun SMS deja scris dinainte. Astfel, poti continua linistit sa inseli in continuare. pam-PAM.

A doua aplicatie este cea care IMITA, pe fundalul convorbirii, anumite sunete “naturale”.

“Vrei ca iubitul/iubita sa creada ca esti la munca/in uzina/intr-un magazin alimentar/intr-o padure, cand de fapt tu esti in alta parte? Nicio problema, descaracati aplicatia si pe fundalul convorbirilor interlocutorul va recepta sunetele pe care tu vrei sa le auda!” UAU!

CAT de sick este mintea umana…?

A, si mai este dracia aia…aplicatia de “programat telefonul sa iti sune”. Ca sa te dai cool ca esti sunat si de fapt nu esti un tip/o tipa singur(a) si care plange noaptea cocolosit in pat.

5 thoughts on “Tehnologia si relatiile de cuplu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>