Anul 2010 pe (viitorul) EzotericTheatre

Am planuri foarte mari pentru 2010, nu vreau sa le deconspir pe toate. Simt insa ca trebuie sa tai de la radacini lucruri facute gresit de mine in acest an si ceva de cand am blog-ul asta.

1. Voi schimba domeniul si voi trece pe .ro. Nu voi face acest lucru de capul meu ci cu ajutoru` vostru, comunitatea de cateva zeci/sute de oameni de intra zilnic pe aciulea. O sa va implic in gasirea unui nume mai…scurt in primul rand, care sa prezinte mai bine ce se intampla aici. Asta cat de curand.
2. O sa fac diferite sondaje privind, per total, look-ul site-ului. De la fonturi/emoticoane/background, etc.
3. Am inceput campania de a ma inscrie pe retele sociale – am inceput prin Facebook, inca in constructie. O sa imi fac cont si pe Twitter (am deja unul, dar este pentru business…). NU vor suplini acestea blog-ul, ci doar voi face trimitere catre si dinspre
4. Am inceput a primi oferte de publicitate, nu o sa primesc decat daca sunt total de acord cu mesajul lor. NU voi gazdui pe blog reclame la produse/servicii in care NU (voi) cred(e), care imi pericliteaza imaginea de jurnalist independent, care pun intr-un fel sau altul intr-o lumina proasta publicatia la care lucrez si care este, spre deosebire de multe altele, independenta de vreun mogul/trust mare.
5. TOTUL se va realiza cu ajutorul vostru/prin interactiune si intr-un mod, cum cre` ca am obisnuit, cat de hamuzant/placut.

Amanunte in the near future. O sa intru in concediu in curand si o sa am timp de tot/toate.

Intre timp, va iubesc pe toti pe rand(uri duble). :D

15 thoughts on “Anul 2010 pe (viitorul) EzotericTheatre”

  1. in primul rand pentru ca imi impleticesc degetele tastand EZOTERICTHEATRE.WORDPRESS.COM.
    In al doilea rand pentru ca abia astept sa-mi fac un blog foarte…personal….ceva gen…GOAGA.ro. Sau BlogDeGoaga.ro. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>