Cadouri interesante / originale pentru persoana iubita. Sau mai putin iubita.

Am scris de un proiect interesant pus la punct (si virgula) de Constantin (Noro) Ferseta, ex marketing manager la Neogen. Proiectul are numele KUANTERO si ofera oamenilor cu bani posibilitatea de a experimenta lucruri/actiuni cel putin…interesante/memorabile. Unele si utile. Printre acestea am remarcat. Ahem:

- Ia masa cu o celebritate
De exemplu, cu Basescu…. Elena sau Traian. Sau cu Liiceanu. Sau cu Radoi. Sau joaca tenis cu Ilie Nastase.

- Tur parapsihologic
Si tu esti convins ca lucrurile nu sunt exact asa cum par a fi? Ca realitatea asa cum o percepem este doar o mica parte din realitatea asa cum este ea?

Ei bine, intr-o zi o sa facem un tur de forta cu tine pe la minim 4 experti in parapsihologie aplicata: vrajitorie, astrologie, radiestezie, bioenergo-terapie, acupunctura etc.

- Vizitat si vorbit cu condamnati la parnaie pe 20 de ani
Nu ti-ar place sa vorbesti cu o astfel de persoana? Sa o intelegi, sa vezi prin ce trece, la ce se gandeste, care este perspectiva ei asupra vietii?

- Participa la un ritual de exorcizare
Se tot incearca sa fim convinsi ca lumea este exact asa cum o vedem. Ca nu este nimic “dupa”. Dar unele lucruri nu pot fi explicate complet nici macar de catre stiinta.

- Vorbeste cu un calugar sihastru.
Gasim pentru tine un supermeserias calugar (nu shaolin, ci ortodox), cu o viziune foarte clara asupra vietii. Cateva ore, departe de nebunia orasului, vei putea sa iti regasesti echilibrul interior vorbind cu astfel de om iluminat.

- Sa asisti la operatii pe viu
Ai fost curios/curioasa cum arata interiorul unui om? Doctorii vad asta in fiecare zi. Poti si tu acum.

- Mori sa diseci un cadavru la morga?
Poate putem sa iti satisfacem aceasta curiozitate. Cadavrul e din partea casei :) Insa, ca sa pastram niste limite ale decentei, trebuie sa gasim un subiect la care sa fie de acord familia.

La astea se mai adauga si altele…gen…sa mergi intr-un loc public sa joci biliard cu o tipa topless…sau sa angajezi pe cineva sa iti aranjeze casa in stil feng shui.

Mi se pare un proiect misto care insa nu prea pare sa se bucure de un mare succes din cauza proverbialei (deja) neseriozitati a romanilor/crizei economice/erori de management initiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>