Aurolaci in / de criza + volumul IQ-ului scazut

Azi am avut parte de doi aurolaci in metroul supra-aglomerat de dimineata. Ambii m-au impresionat. Evident, in sens negativ.

Aurolacus numero uno:

Intra, se inghesuie. Adidasi Nike rosii in picioruse, giaca albastra luata din obor cu sigla Pluma pe spate. Da din coate sa ajunga la bara din centru si incepe sa urle.

“DAAAAAAATI-MI si mie 1 leuuuuuuuuuu!!! DAAAAAAaaaaaaAAAAAAAAaaati-mi si mie un leu sa-mi iau o paiiiiiiineeeeee”

Ma uit la adidasii lui care, culmea, pareau scumpi. Cel putin 200 de lei. Smecherosi. El, destul de bine imbracat. Nu-mi dau seama daca avea gel in cap sau era doar jegos, dar oricum, tanar, apt pentru munca.

Vede ca nu primeste nimic si incepe sa urle SI MAI TARE, sa se ZBATA haotic. Lumea se sperie si se da mai la o parte.

“DAAAATI-MI UN LEU CA MOR DE FOAME!!!!! VREAU UN LEU, DATI-MI UN LEU SA-MI IAU O PAINE!!!! DE CE NU-MI DATI UN LEU!!!??!?!”

Devine SI mai agresiv, se apuca de o bara de sus si incepe sa o zgaltaie, nervos ca NIMENI nu-i da un leu, dom`le!! CUM sa nu-i dai un leu sa-si ia o paine!? “DATI-MI UN LEUUUU!!!!!!!!!!!! VREAU O PAINEEEEEEEEE!!!!!”, zice auros, crizat, aproape plangand. O baba se indura si-i da un leu.

Il ia si, fericit, se duce la usa infigand banul intr-un buzunar plin cu alti…lei.

Aurolacus numero due:

O fata pe la 14-15 ani, jegoasa RAU, putind. Se urca de la Eroilor cand, thanks God, s-a mai eliberat metroul. Se posteaza la FIX aceeasi bara, o ia in brate si incepe.

“Dati-mi si mie va rog 100 de mii de lei! Vreau 100 de mii de lei, va rogggggg!”

Raman blocat. O SUTA DE MII DE LEI!? CE FEL de aurolac mai este si asta!?

Tipa se mai zbate nitel, la fel, oamenii inmarmuriti nu fac nimic, nu-i dau “o suta de mii de lei, evident”.

Vazand ca nu functioneaza, aurolacusa simte nevoia sa EXPLICE de ce vrea 100.000.

“Vreau o suta de mii de lei ca sa pot sa iau o cola de 2 litri si un pachet de tigari pentru colegii mei de canal!!! VREAU O SUTA DE MII DE LEIII!!!!!!!!! DATI-MI O SUTA DE MII DE LEI SA IMI IAU O COLA LA DOI LITRI SI TIGARI SA DUC LA AIA DIN CANAL DE LA MINE!!!!! DE CE NU IMI DATI O SUTA DE MII DE LEI!?!??!?!!!!!!”

Si incepe SI asta sa se zbata. Sa urle, ca vrea 100.000. Eram pseudo…inmarmurit.

Ies din metrou siderat, in stanga mea un grup de adolescenti baieti urlau si ei, incercand sa atraga femele, precum animalele, prin semnale sonore puternice si rasete zgomotoase si horcait fortate.

Ai observat ca cu cat este mai scazut IQ-ul oamenilor, cu atat mai zgomotosi sunt ei?

7 thoughts on “Aurolaci in / de criza + volumul IQ-ului scazut”

  1. am mai trait zona crepusculara (saptamana trecuta intr-o zi de joi) si aaa, cand am adormit avand un presedinte si ne-am trezit avand altul la cateogoria limitei imposibilului. iar acum, aurolaci on the loose!? deja devine ridicol !?!

  2. Nu stiu daca e vorba de IQ. Astia galagiosi sunt deste[pti, stiu ei ce stiu. De la animale incoace, asta a ost secretul: daca esti cel mai galagios din turma, haita, grup, devii masculul alfa. Asta se foloseste in zilele noastre peste tot: in relatiile inter-umane, in publicitate, in politica etc etc.

    Nici eu nu suport aurolacii si mi se face o mega frica de fiecare data cand ii vad. Dar eram o data cu un prieten pe la universitate, iar el a intrat in vorba cu o aurolaca care ne rugase sa ii cumparam si ei un corn. I-am luat un corn si am aflat cum o cheama, cati ani are, cum ii merge, unde sta si ca trage argint, nu prenandez.

  3. din aceeiasi categorie…, sambata(deja se intunecase) doar ce ajunsesem in parcare si eram apalecat sa imi adun bulendrele de prin masina si aud in spatele mele un nene care zice “salut”, la inceput am crezut ca e vreun vecin si evident i-am raspuns “Salut” si m-am intors sa vad cine e. Era un nene imbracat normal si urmatoarea lui intrebare a fost ” Sefu, da-mi si mie 2 lei ca nu am paine “. Initial i-am zis ca nu am si chiar ma luase pe nepregatite dar am inceput sa ma scotocesc prin buzunare in cautare de maruntis, in final am gasit 1 leu si i-am dat. La care el : ”Numai atat, cu astia nici o paine nu pot sa imi iau” am continuat scotocirea prin buzunare si pana la urma mi-am golit portofelul de maruntis la el in mana :D
    In tot dialogul meu cu cersetorul si cat timp ma scotoceam de maruntis aveam in minte urmatoaterea fraza:
    “Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana” si incercam sa trag de timp poate pleaca cersetorul fara sa ii dau nimic dar degeaba. I-am zis ce cateva ori ca nu am dar vorbeam singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>