11 thoughts on “Intrebarea zilei – minciuna”

  1. Nu imi place intrebarea asta, implica mult prea multe ca sa poti raspunde cu da sau nu.In principiu, ma enerveaza ideea asta de “white lie”.In general mintim ca sa ne protejam pe noi, nu pe altii.Dar atunci cand stim ceva si nu ii dezvaluim nimic celui implicat in mod direct, pe care il mai si consideram prieten, si ne si mintim ca il protejam, asta nu mi se pare ok.
    Asa cum stii, avem un exemplu recent de adevaruri ascunse.Eu m-am simtit si ma simt in continuare oribil pe chestia respectiva.
    In concluzie, tind spre nu.

  2. sa vedem.. as putea zice da, sau as spune ca nu cunosc problema deci nu pot sa imi dau cu parerea, sau as incerca sa ocolesc adevarul, sau..nu

  3. Când ai luat la cunoştinţă o anumită informaţie care are legătură cu respectivul prieten, evident el tot o s-o afle. Eu prefer să spun totul verde-n faţă şi dup-aia să stau 3 zile la consolat. E mai uşor de suportat decât eternele “De ce nu mi-ai spus? Ce fel de prieten eşti?”

  4. am omorat o musca. neagra si grasa. am dat peste ea cu ‘existentialism is a humanism’. i agree: adevarul (despre prieteni) costa scump pe fundul unui pahar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>