Intrebarea zilei: Schimbare

“Care este urmatorul lucru pe care il vei schimba la tine?”

(Sugestie: Gandeste-te in viitor, vizualizeaza lumea si pe tine in ea. Imagineaza-ti rezultatul si beneficiile rezultate ca urmare a schimbarii tale!)

Raspunsul meu:

Ca si schimbare perpetua, aproape continua – curajul de a lua decizii “capitale” care, de fapt, nu sunt atat de…capitale si grave.
Ca schimbare punctuala…hmmm…grea intrebare… :D O sa ma barbieresc, yep. :)

4 thoughts on “Intrebarea zilei: Schimbare”

  1. Adica? la barba? sau cum? Eu vreau sa devin mai trustful. mai ales fata de mine. Sa iasa in gura mea cat mai putine lucruri neadevarate,vorbe mari,promisiuni desarte, idei de viitor fara sa am un plan….Hmmmm…s-ar zice ca nu vorbesc despre mine, right?

  2. nu stiu care e urmatorul lucru pe care il voi schimba, pentru ca daca 21 de ani am fost intr-un fel, nu e foarte usor sa te schimbi..DAR
    1.sa nu mai intarzii
    2.sa am mai multa incredere in mine
    3.sa imi pese mai putin (in general, si de lucrurile urate care mi se intampla mie dar si de lucrurile care nu tin de mine;atata timp cat nu stii/nu vrei/nu poti sa schimbi ceva, mai bine incerci sa nu iti bati capul prea mult)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>