Intrebarea Zilei – sfat

“Care a fost cel mai bun/pertinent sfat pe care l-ai primit vreodata?”

My answer:

Presupun ca lista “celor 10 porunci” ale tatalui meu catre mine, scrise pe o foaie, cand eram mic. Printre ele se numara: sa te porti frumos cu fratele tau, sa ai curajul raspunderii si sa nu minti. :) Cul dad I have!

8 thoughts on “Intrebarea Zilei – sfat”

 1. Cred ca mama mi-a dat cele mai bune sfaturi de-a lungul vietii…sa am incredere in mine…sa visez/tintesc foarte sus, pentru ca numai asa pot sa ajung macar la jumatate din acel vis etc. Mai greu cu pusul in practica, insa..
  Si tu mi-ai dat de multe ori sfaturi bune..De ex, sa ma bazez cel mai mult pe propria persoana pentru ca cei din jur pot dezamagi, voit sau nu..Nici pe asta nu prea l-am pus in practica!:))

 2. Cred ca acela de a nu ma subestima, sau de a nu-mi subestima puterile, de a avea incredere in ceea ce vreau sa realizez, ca pot(asta de la mama), si de la o prietena foarte draga..de a avea curaj sa imi sustin ideile fara a-mi fi teama de ceea ce vor crede ceilalti..mda..greu cu practica :)

 3. hmm..era sa uit, am avut in facultate o bomboana de prof, cu care inca mai tin legatura si inca pot sa ii cer sfaturi, el mi-a dat unele dintre cele mai grozave sfaturi..
  1. De la el am auzit prima oara de “Litania impotriva fricii”..
  2.”remember ca numai cineva happy could makes happy other peoples…Nefericirea e sterila…”
  3.”Love is the spice of life..Never is enoughf”
  unele din multele..

 4. “principala ta responsabilitate esti tu insati. daca tu esti fericita, poti sa-i faci si pe restul fericiti” – sfat primit de mine de la mine. Cel mai pertinent. Il aplic in fiecare moment. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>