Intrebarea zilei

Care a fost primul lucru din viata ta pe care l-ai facut si apoi ti-ai promis ca nu o sa-l mai faci niciodata?
Dar cel mai recent?

(de acum, o sa pun zilnic cate o intrebare, la care voi raspunde atat EU, cat si tu…ma rog…daca nu in scris cel putin in gand :) )

My answer:

Primul lucru…de care-mi amintesc…hmmm…a fost ceva de genul sa pun mana sa invat la matematica. A fost in clasa I, si am luat primul meu 9 atunci. Tin minte ca am terminat anul cu toate mediile de 10, mai putin la matematica, unde am avut 3 medii de 9. (erau trimestre pe atunci, nu semestre).

Cel mai recent…

Cred ca mi-am propus sa incetez sa imi calc pe principii si sa invat sa le imbunatatesc pe cele pe care deja le am, in ton cu societatea in care traim/oamenii din jurul meu.

13 thoughts on “Intrebarea zilei”

  1. Poate gandesc eu mai lent dupa wkd, dar la faza cu matematica nu inteleg ce ai facut si ti-ai promis sa nu mai faci.
    Anyway, eu nu am o memorie atat de vasta asa ca…primul de care-mi amintesc a fost primul credit bancar. Bad mistake. Asta nu inseamna ca nu l-am facut si pe al doilea.
    Cel mai recent…frecat menta la munca urmat de decizia de a nu mai freca menta la munca.
    Oricum, habar n-am daca ti-am inteles intrebarea. Dar sigur tu nu ti-ai inteles-o. :)

  2. nu mai stiu nici eu care a fo primul;
    dar stiu ca pe la 6 ani mi-am promis ca nu il mai rog pe frati-meo sa faca ceva in locul meu, dupa ce l-am rugat sa traga o jaluzea si apoi si-a spart capul si nu i se mai oprea sangele.
    Cea mai recenta:
    mi-am promis ca nu ma mai anagajez cu contractor (leasing);
    de aceea acu sunt somera, btw :D

  3. ei, cum sa te gandesti, ca abia de sapt asta someresc :)(bine, si 2 zile sapt trecuta luate concediu iniante sa expire contractul de care nu mai aveam chef sa fie continuat deci mi se cam rupea)

  4. La prima intrebare nu prea pot sa iti raspund, pentru ca, din pacate, am constat ca lucruri foarte de demult pe care consider ca le-am gresit (si aici nu ma refer la o nota proasta, sau la o cearta cu x sau y, ci la ceva care s-a desfasurat pe o perioada mai lunga) nu am reusit sa le repar sau sa nu le mai repet; adica poate nu s-au mai repetat dar nu pentru ca eu am luat o decizie constienta in acest sens, ci pentru ca asa au decurs lucrurile.

    In ceea ce priveste prezentul, am luat de ceva timp decizia sa fiu cat se poata de sincera cu sentimentele mele, poate prea sincera in anumite momente, pentru ca, desi pot rani sau MA pot rani, macar sunt impacata cu faptul ca nu m-am/am indus pe nimeni in eroare.Cred ca, oricat de bine te-ai cunoaste, dualitatea starilor, a sentimentelor,a reactiilor e de neevitat si daca te fortezi sa alegi o cale atunci cand NU se poate risti sa o iei pe un drum total nepotrivit.

  5. Nu stiu de ce am impresia ca lumea nu prea ti-a luat in serios intrebarea..:)

    Si apropo de propriul tau raspuns.. la al doilea parca ti-ai creat singur o portita de scapare cu acel “in ton cu societatea in care traim”… ;) normal ca nu poti sa iti desfasori viata total in afara societatii si a regulilor impuse de ea, dar si daca 30% iti gandesti principiile in functie de ea, atunci you’re screwed, pentru ca ceea ce ne inconjoara (mai departe sau chiar mai aproape) e cam murdar si gaunos, si nici noi insine nu suntem prea curati in majoritatea momentelor..

  6. Scopul meu este sa fac lumea sa GANDEASCA nitel pe blogu` asta, nu doar sa rada de mine cand cant la chitara sau…scriu altceva. :D Si cred ca de fapt au luat-o in serios si fiecare s-a gandit macar NITEL la ce sa zica.

  7. Primul lucru ar fi acela ca am lasat-o pe mama sa ma convinga sa nu merg la scoala de arte sectia pian in clasa 1, asa ca am decis sa nu mai las pe nimeni sa ma influenteze(asta mult mai tarziu)..
    Si mai recent..mi-am propus sa nu mai las nici o zi sa treaca fara sa fi citit(macar cateva pagini din cartea ce o lecturez momentan), cantat la clape..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>