Primul concurs de scriere la care particip

Nu particip la concursuri, din principiu. Nu stiu de ce…adica…nu-mi place ideea, in general, de a concura pentru un PREMIU.

Exceptie fac si au facut concursurile care chiar imi fac placere – de genul creatie sau cantat, de-astea. Particip nu pentru premiul in sine, cat pentru ca…imi place si as face-o si totally free.

Am compus o scriere de vreo 3 pagini de Word pentru un concurs ce sustine un liceu de arte din Romania. Practic, pentru fiecare scriere trimisa, liceul primeste fonduri pentru a sustine viitorii potentiali artisti ai tarii, chestie care mi s-a parut misto. Combinat cu faptul ca imi place sa SCRIU…am decis sa o fac si pe-asta.

Succes baieti si baiete! :)

2 thoughts on “Primul concurs de scriere la care particip”

  1. asta e ca aia..cu ..fiecare mass pe care il dai, un copil bolnav de sida primeste un cent?:D
    pe de alte parti, eu cred ca tu vrei sa obtii faima de fapt, si nu sa ajuti liceul, pt ca daca voiai sa ajauti liceul, ne ziceai si noua care e tema scrierii, si pe ce adresa ar trebui trimisa, si care e nevoia liceului respectiv..aha!!

  2. M-am gandit sa scriu, dar nu vreau sa fac reclama NEAPARAT unei anumite companii care sustine acel liceu…dar daca insisti…:D
    Liceul se numeste Tonita (ala de arte) si pentru o scriere pe tema “O lume fara limite” de 1.000 de caractere primeste 50 de euro si peste 2.000 de caractere 100 de euro.
    Nu pot participa decat cei din presa si doar pe baza de invitatie, de aceea mi se pare putin relevant, de-aia nu scrisei. Parso! pf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>