Funny People

Nu credeam ca o sa scriu asa ceva pe blog. De fapt, nu credeam ca o sa imi PLACA vreodata un film cu ADAM SANDLER.

Actually, nu-mi PLACE deloc individul asta. Nu mi se pare funny, nu mi se pare un actor bun, nu mi se pare…nimic.

O.k., dar totusi am fost la acest film. Ala din titlu adica. Nu de alta, dar era gratis si…na, de relaxare, asa, dupa o saptamana f. stresanta.

Nu aveam nicio speranta, dar….na.

Am fost placut surprins. Jocul lui A.Sandler este chiar solid, mai ales in prima parte a filmului, cand considera ca este pe moarte. Are acea…privire usor pierduta, dementa, in care pare imprevizibil/resemnat/agresiv/furios/impacat cu sine, toate dozate foarte bine.
Apoi filmul chiar ESTE amuzant! Adica chiar am RAS pe bune, am ras tinandu-ma de burta, la propriu, are niste poante super…arta! Nu degeaba este un film despre stand-up comedy si “backstage-ul” lor.
Apoi aparitia unor actori precum insul din “Everybody loves Raymond” si EMINEM…foarte misto. Eminem este chiar demential, sictirit, asa…stilul rap al lui. :D

Si, desi credeam ca STIU cum se va termina si eram sictirit…kkt, nu am avut dreptate. Ceea ce pentru ceva ce credeam ca este “o alta comedie romantica de rahat cu A.S.” a fost realmente surprinzator.

Nu e de mers la cinema dar poate poti sa-l vezi (pe el, filmul) prin alte…mijloace…mai mult sau mai putin legale. :D

Va iubesc pe toti pe rand!

8 thoughts on “Funny People”

  1. Bai, deci nu vreau sa te contrazic ( nu am vazut inca acest Funny people, poate il voi vedea candva…) dar mie la Inglorious Basterds am trecut prin toate starile, de la scary la laughing, au fost scene in care am ras altele in care m-am cam sperit nitel dar cu ajutorul stilulul lui Tarantino si actiunii am reusit sa imi revin repede :) Una peste alta dau nota 9,9 acestui film. Si da nu regret nici o clipa caciula de bani pe care am dat-o pe bilet cu toate ca acum sunt cu protofelul gol :D Recomand a se vedea acest film la cinema .

  2. Mama, Tarantino asta…ce mesaje subliminale a bagat in ultimul lui film de va dor pe toti palmele de atata aplaudat?!:))

  3. Sa nu exageram acum cu durerea palmelor de la aplaudat, eu chiar nu am aplaudat deloc :D decat daca ar fi fost Tarantino in sala as fi aplaudat :))

  4. pentru cine nu intelege de ce baulica a pus un comm despre inglorious basterds la un post despre cu totul alt film (nu, nu s-a tacanit baulica)…legatura este faptul ca am vazut cele 2 filme simultan (in 2 sali diferite evident ale ac cinema)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>