Chestiuni Suedia si zacut la Goteborg

Zilele astea s-ar cam decide cat urmeaza sa stau la Goteborg, eu sper ca cat mai mult. Treaba este ca as vrea sa merg cu trenul prin regiune, sa vad si nitel din restul Suediei, macar din mers, asa…

Cand eram inca in scoala generala am stat in Stockholm destul de multe luni, dar eram cam mic sa pot sa apreciez la justa valoare orasul ala. Acum m-as uita cu TOTUL alti ochi. Inclusiv la sexul frumos. :D Evident.

Cica frati-meu imi va zice si pe unde este viata de noapte misto in Suedia, “sa-mi clatesc si eu ochii cu niste suedeze”. Ma rog, mie personal, mi se par urate/uratele, dar…na. Probabil ca altceva noaptea oricum n-o sa am ce face si de dormit, evident, nu o sa am chef.

Ideea este ca pe-acolo, aia fiind destul de anti-imigranti si foarte nationalisti, o sa am nevoie de pasaport dupa mine tot timpul.

Acum ma duc la politie sa-mi fac numitul act si sa ma trag in poza. Ce superb sunt…

A, scriu mai rar perioada asta intrucat concediu eu estem.
Je vais revenir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>