SMS-uri gratuite. E pe bune, se pare… Moove.ro

Portalul faimos se numeste Moove.ro.

Se face cont, primesti un SMS de confirmare…ummmm….si trimiti SMS-uri, gratis, in orice retea, in Romania.

Ei castiga de pe urma clientilor business, care platesc “la bulk” mesajele… poate si din publicitate pe portal, ramane de vazut, o sa incerc sa-i contactez pe baietii si baietele din spatele site-ului.

Give it a try, daca e.

16 thoughts on “SMS-uri gratuite. E pe bune, se pare… Moove.ro”

  1. aspet sa pui un update la postu asta in care sa zici cum stresezi anumiti oameni (gen eu) cu sms-uri de pe moove..si cum ajung 2 sms-uri din 5….deci e super util serviciul…mai trimite inca vreo suta de sms-uri ca sa calculezi probabilitatea sa-ti si ajunga unu…dupa care vom sti..ca sa fim siguri sa trimitem ac sms de 5-6-10 ori..

  2. Unde-o Domne update-ul ala la acest post cu info complete?!?!?
    Pana vine updatul, care poate nu va mai veni niciodata am aflat eu care-i treaba cu acest M(de 2 ori O)ve :D
    1. ai 3.1 centi/sms premium si 1.6 centi/sms bulk ( asta cerd ca e ptr firme)
    2. dupa ce completez datele ptr inregistrare nu are un buton care sa imi salveze datele
    3. drept urmare am inceput sa scriu si sa iau la nimerala niste numere de telefon si agenda si sa trmit sms-uri ( vreo 4 sms-uri) pana acum la persoane diferite in retele diferite si pana la acest moment nu am primit nici un replay cu nici o injuratura, ceea ce inseamna ca nu au primit mesajele.
    4. in continuare raman la parerea mea care este UNA EXCEPTIONALA ca si acest move cu 2 de O si in varianta beta este TZEAPA. iar daca nu este atunci de ce nu functioneaza? de ce nu m-a injurat nimeni pana acum pentru mesajele primite :D Sau probabil le-au facut o deosebita placere :D

  3. Va mulumim pentru injuraturi – intotdeauna binevenite:) Moove trimite mesaje de pe multe mii de numere unde exista capacitate, nu de pe numarul indicat la inregistrare. Cu toate astea, reply-ul la sms-ul primit de la 07xxxxx este directionat catre numarul indicat la inregistrare. Adica de preferat ar fi sa va semnati sms-urile la sfarsit :)

  4. Ba sa va lamuresc..nu tre neaparat sa te inregistrezi ..mesajele se trimit .. am trimis 25..si toate leo prm…iti scrie acolo 3 mesaje da le termini si dai un refresh..iar iti vin 3 si tot asa..deci nu tre sa te inregistrezi sa ai nr nelimitat d mesaje..situ este foarte bun…am trm la multi mesaje..si leau prm…cnd trm mesaj ex : sal man cf? (domnu X)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>