Speed, Give me What I Need! (sau) Senzatii Extreme cu Paul pe Strazi!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2SEjE1j2pTY]

Cine l-a cunoscut pe Paul va cunoaste despre ce vorbesc, iar cine nu a avut (inca) placerea de a-l cunoaste, va rog sa va asezati pe spate, linistiti, dar totodata incordati, deoarece va urma o poveste plina de adrenalina, suspans si mai ales…viteza. Pe minus, toate-astea trei.

Inca nu am deschis televizorul dar in mod sigur de o voi face, sti-voi ca prima stire, pe orice canal, ar suna ceva de genul:
VitezaMaxima
“Paul Constantinescu – Noul Rege al Strazii. Numitul Paul Constantinescu, la bordul unui bolid de prin 2000, a depasit orice record. Gonind nebuneste cu 80 la ora pe Autostrada Soarelui, a realizat performanta de a depasi DE DOUA ORI un acelasi…BUTIC. Butic pe sase roti, ce-i drept. De asemenea, Paul Constantinescu a reusit sa depaseasca doua masini, tot drumul: o Dacia 1300 de prin 70 si ceva, care ulterior l-a depasit de altfel, si o masina ce stationa, in apropierea Bucurestiului, pe dreapta. Totul, pe PLOAIE!!! Numitul este dat in urmarire generala, pentru perturbarea minima a undelor unei balti”.

De asemenea, Paul a reusit performanta de a ocoli TOT orasul Constanta pentru a gasi apartamentul…SAU.
Gusfraba!
Pentru a face povestirea mai savuroasa, voi relata cu exactitate un dialog si emotiile pe care le-am simtit cand am depasit un…SCUTER.

Imaginati-va. Pe dreapta, foarte lipit de marginea soselei, un SCUTER. Care rula cu viteza pe care ti-o permite…un scuter, na. Il vad pe Paul ca se apropie de el, foarte incet si…sta. Se uita de vreo 10 ori in oglinda retrovizoare, parand ca se asigura ca nu vine nimeni din spate, pentru a putea intra in depasire dar… nu face nimic. Timp de vreo 2 minute. Rulam cu viteza unui scuter, in spate, coada de masini (ca pe intreg drumul de altfel).

Dupa doua minute, Paul se decide sa-l depaseasca.

Da semnal stanga preluuuung si se angajeaza in depasirea periculoasa. Ne uitam spre scuterist, implorandu-l din priviri sa ne scuze, el ne intoarce privirile.
“Paul tata, DEPASESTE-L ODATA!!!!!!!!! Mergem PARALEL cu un SCUTER!!!!!!!!!!!!”, zic eu, absolut crizat, din spate.
“PAI INCERC! ASTA FAC!!!!”
“Paul…logic sa o luam…scuterul ala nu OCUPA decat o zecime din banda de mers, dintr-o zvacnitura il depaseai”, continuu eu, dupa ce Paul reuseste sa-l depaseasca.
“Da ma…da` lasa…ca ala si-asa abia mergea cu 20-30 la ora…”
“….PAI ASTA ERA SI PROBLEMA MEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
Caravaba
Pfiu.

Pentru a ma crede, va plasez si doua poze si…o melodie foarte potrivita acestui eveniment. Ulterior, o sa plasez si povestirea de la mare. Prima poza, de mai sus nitel, este DUGHEANA pe care am depasit-o de…doua ori. Mergea cred ca cu 60 la ora, s-a dovedit a fi un adversar…dificil :D

PAUL, te iubimmmmmmmmmmmmm! :) Nu, pe bune, merci mult si sper ca-ti dai seama ca aceste randuri este un pamflet.

Moto-ul tau – “Incet dar sigur! Oricum o sa ajungem candva!”

PS-am depasit multi copaci pe drum.

16 thoughts on “Speed, Give me What I Need! (sau) Senzatii Extreme cu Paul pe Strazi!”

  1. eu am stat o saptamana pe motocicleta. tot pe locul pasagerului, dar na, soferul e dragut. si ne-a depasit o dacie cu manelisti. erau foarte fericiti ca ne-au depasit. se zgaiau pe geam si radeau. cred ca le-au povestit prietenilor si gagicilor cum au depasit ei o motocicleta street. stii ce? sa-si sparga ei capul daca au chef. al nostru oricum e mai valoros.

  2. limita de viteza pe autostrada pe timp de ploaie este 800 km/h. iar viteza cu care trebuie sa mergi ‘at all times’ este cea cu care esti confortabil. cu cat esti mai putin experimentat cu atat e mai mica, si mai bine mergi incet decat sa ajungi pe bune la stiri. bravo paul, nu te lua dupa ei!

  3. dextert pentru a-ti schimba parerea te invitam la un test drive cu baulica intra si extravilan….daca rezisti mai mult de 3-4 ore fara alcool, esti tare…oricum, a nu ne intelege gresit…il iubim pe paulica si ii apreciem trasaturile unice.

  4. Si totusi nici mirifica senzatie majora cu 40km/h nu este – “Incet dar sigur! Oricum o sa ajungem candva!” mai jos cititi exceptia:
    ”…am bulit masina mergand cu 40 la ora! un maxi taxi a taiat intro curba, prin oras, fata unei masini de scoala din fata mea. Eu mergeam cam prea aproape! Ma umflat plansul, si cu permisul luat (aveam dovada) si cu masina bulita (nimic serios totusi, bara si capota putin infundata). La 40 km/h nici naveam cum!” :D

  5. Nu vreau, evident, sa zic ceva ce ar putea semana cu o gluma la adresa lui paulica DAR alex, ca lumea sa inteleaga exact trebuia sa precizezi ca acelasi paulica, jucand NEED FOR SPEEEEEEEED de revelion se chinuia sa nu depaseasca viteza “regulamentara” si sa nu stea intre benzi!:D

  6. oamenii beti cui ( vezi ex. Lavinia ) :D adica PRAF nu mai stiu cu ce viteza merg pe propriile picioare dar sa mai stie si cu ce viteza merg cu masina sau la NFS :D Chestia asta cred ca ti-o poate spune Lavinia, cu prima ocazie cand va fi iar in starea ei…MUCI :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>