Pareri / idei / impresii si opinii despre Five Fingers

Deci s-a intamplat – mi-am cumparat Five Fingers. Incaltari de la VIBRAM, companie producatoare de…aaa…TALPI pentru incaltaminte. Si incaltaminte, per total.

Modelul este cenusiu aproape complet (aveam de ales intre ROSU cu NEGRU si CENUSIU cu ORANGE, dar erau greu de asortat alea) si m-au costat 450 de lei, de la Military Shop. Evident, am stat gen 1 ora pana sa-i aleg, timp in care m-am imprietenit cu patroana, o sa tin probabil si un interviu cu ea pentru DailyBusiness.ro.

Ce-mi place:

- Sunt EXTREM de flexibili, zici ca mergi descult, foarte comozi
- Par rezistenti, nu ma dor deloc talpile. Am simtit o oarecare piscatura doar cand am calcat pe o piatra foarte ascutita.
- Talpa-i rezistenta – Vibram, ce puii mei…
- Se potrivesc usor in picior, merg ca unsi
- Foarte buni pentru mers la mare. De fapt…cre’ ca-s CELE mai bune incaltari create EVER pentru inot si mers pe nisip clocotit/dansat/sarit pe plaja
- Sunt f. funny/funky

Ce NU imi place la dansii:

- Garantie doar de 6 luni, ceea ce-mi da de gandit
- Avand in vedere ca nu acopera toata laba piciorului, s-ar putea sa ma frig de la soare, sa fac arsuri de gradul III si intr-un final sa-mi amputeze ambele picioare. Si mainile, ca sa fie siguri ca nu o sa mor.
- Nu sunt pentru noroi gros – bocancii raman baza acolo.
- Nu sunt pentru catarari periculoase, intrucat nu-ti poti infige BOTUL lor intr-o crapatura de stanca. Ramai fara degete

Per total, bestiali. Bineinteles ca lumea nu prea intelegea ce-i cu ei…unde sa ma incadreze: la categoria pantofar sau la categoria “om de munte care a gasit niste echipament super tare”. Cand le-am zis insa ca-s de la Vibram s-au umplut de respect cei interesati/curiosi. :)

Lasam pozele sa vorbeasca :D

7 thoughts on “Pareri / idei / impresii si opinii despre Five Fingers”

  1. NU pot sa cred ca ai data ATAT de multi bani pe chestiile astea. Sa inteleg ca te-ai transformat si tu intr-un CONSUMATOR, societatea te-a schimbat intr-un final? cum se impaca FiveChickenFingers astea cu tricourile si blugii vechi de zeci de ani ? tztztztz…

  2. :))) Iuliaaaaa, sunt BESTIALEEEEE, pe bune! A, si gaina n-are ba cinci degete. Cred. Parca. Si se impaca foarte foarte bine cu aia vechi, ca nici astia nu prea par noi.
    Si-s SUPER comozi…si arata si bine, de fapt. :D
    Dar neah, nu o sa devin un consumator clasic…gen…sa merg doar la magazine gen ZARA! Ahem.
    Ce fac eu se numeste EVOLUTIE! ;) :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>