Orange Romania va lansa miercuri iPhone 3GS, la abonamente intre 19 si 59 euro/luna

Sper(am) ca, odata cu lansarea oficiala pe piata din Romania a celui mai nou telefon de la Apple, sa se ieftineasca 3G-ul. Cand o sa ajunga la gen…1.000 de lei, sigur imi iau. Creeaza o bestiala dependenta, prin aplicatiile pe care le poti downloada. Din DailyBusiness.ro – mai jos.

Operatorul telecom Orange Romania va permite de miercuri achizitia a 100 de telefoane iPhone 3GS din magazinul online al companiei, urmand ca in data de 31 iulie, la ora 00:00, clientii sa poate cumpara cel mai nou telefon al Apple la Orange concept store din Bucuresti, unde va avea loc lansarea oficiala a terminalului, a transmis operatorul.
Abonamentele pentru telefon sunt de 19 euro, 39 euro si 59 euro/luna, cu TVA inclus. In functie de abonament, pretul noului telefon variaza intre 199 euro si 519 euro.

Terminalul este disponibil si “la liber”, la preturi intre 450 euro si 650 euro. iPhone 3G S va fi adus in Romania in variantele de 8 Gb, 16 Gb si 32 Gb, in alb si negru.

iPhone 3GS va putea fi achizitionat incepand cu 29 iulie din magazinul online Orange deschis 24 de ore pe zi si din 31 iulie din Orange shop-uri si magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat si Say.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>