Ruşii cer condamnarea „profanatorului“ Radu Mazăre

Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse este scandalizat de apariţia primarului Constanţei, Radu Mazăre, în uniformă de nazist. În perspectiva diplomaţiei ruseşti, este vorba de o „provocare”. Drept urmare, MAE rus „aşteaptă o reacţie la nivelul comunităţii internaţionale faţă de acest gest, se arată într-un comunicat al Departamentului pentru relaţii cu presa al MAE de la Moscova, citat de agenţia RIA Novosti.

IO unul, nu inteleg de ce s-a ajuns pana aici. Intai au fost scandalizati evreii, apoi rusii. Nu INTELEG de ce isi neaga ISTORIA, nu inteleg de ce este un act ATAT de…reprobabil. K, s-a imbracat omul in costum de soldat german. Si…care-i faza?! este un costum DELOC indecent (ba din contra, germanii se imbracau BESTIAL!), suntem in sec. 21 deci de ce mai fugim de istorie!?

Mazare

Pe acelasi principiu ar trebui ca noi, romanii, sa facem scandal international de fiecare data cand se defileaza in costume turcesti de razboi, ROMANE sau BARBARE! Noi, vorba aia, am fost calcati in picioare de cam tot ce se putea. Ce o sa facem, o sa excludem din garderoba…istoria?!

Si ce daca Mazare asta este primar!? Wtf!? Nu cred ca scrie in al sau contract “nu aveti voie sa va imbracati in costume ISTORICE”. Si cu atat mai mult in timpul unei PARADE A MODEI, unde toate pipitele se imbraca in cele mai extravagante/indecente/de nepurtat haine. Pf.

Inca un cacat mondial. Mare chestie.

3 thoughts on “Ruşii cer condamnarea „profanatorului“ Radu Mazăre”

  1. incredibil mah….ma gandeam ca o sa starneasca reactii nu tocmai pozitive, dar nici chiar asa…mie imi place de al meu primar mazare….e cel mai interesant personaj de film din toata lumea edilica de pe la noi: mafiot, tiran (in c-ta exista 15 ziare din trustu mazare si unu sub al carui titlu scrie mare – ziar interzis de radu mazare), obsedat de piz..femei (sor-mea saraca stie), excentric, cu un mega simt al umorului, gospodar (acu 10 ani mi-a varuit cu mana lui liceul) etc. Cred ca-l iau de barbat. :)

  2. Grabeste-te. Nu cred ca esti singura care vrea sa-l ia de nevasta :D Asa ca şho pe EL ;)) pana nu ti-l ia altcineva… nu de alta dar in Constanta e concurenta mare. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>