Romania trage afacerile Vodafone in jos

“Veniturile organice au scazut cu 2,5% in Africa si Europa Centrala, cresterea din unele regiuni fiind ‘echilibrata’ de scaderi ale venitului in Romania si de rezultatele inca slabe, desi imbunatatite, din Turcia. Totodata, veniturile din servicii din aceeasi regiune au scazut cu 9,6% mai ales din cauza performantelor din Turcia si Romania. In Romania veniturile din servicii au scazut cu 17,3%, din cauza ratelor de schimb. Competitia pe piata din Romania ramane intensa”, se precizeaza in raportul grupului Vodafone, rezultate financiare pe primul trimestru fiscal.

Vodafone a inregistrat in Romania afaceri in scadere cu 17,3%. Compania avea la 30 iunie un numar de 9,53 milioane clienti.
………………………..
Pe de alta parte, Microsoft, cel mai mare producator de software la nivel global, a inregistrat in trimestrul patru fiscal incheiat la finele lui iunie o scadere a profitului net cu 29%, pana la 3,05 mld. $ (2,11 mld. euro), marcand totodata finalul primului an din istoria companiei in care Microsoft a inregistrat o scadere a veniturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>