Seria “interviurilor puternice” continua in DailyBusiness.ro – George Copos”

Dupa Dan Diaconescu de la OTV, Bogdan Oprea, patronul BGS, Serban Huidu, de la “Cronica Carcotasilor” sau Jeremy Wright, unul dintre cei mai mari bloggeri de pe Terrra, a venit si randul lui George Copos sa fie prezent in paginile virtuale ale DailyBusiness.ro.

In curand, o sa va povestesc cum mi s-a parut unul dintre cei mai mari oameni din media (si nu numai) romaneasca, pe care il stim cu totii si-l vedem/auzim cam peste tot. :)

“Pamantul este aur. Tatal meu il lua in mana si-mi spunea: Uite George ce pamant gras!”

“Succesul egal invidie, insuccesul egal singuratate”.

“Daca ne comparam cu Bulgaria, vedem ca ei au statiuni pe litoral cu o infrastructura foarte buna, statiuni montane cu zapada artificiala si asa mai departe, in timp ce in Romania nu exista nici o statiune montana la nivel european pentru ca nu avem infrastructura, zapada artificiala si locuri de petrecere a timpului liber. Avem nevoie de investitii in infrastructura turistica, faleze, marine si de investitii in statiunile balneo-climaterice, care acum sunt in paragina”, spune Copos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>