Revenind la subiectul Maical

Dupa ce mai multi oameni s-au luat de mine pe messenger ca-s insensibil, ca n-am scris cum se cuvine despre moartea MEGASTARULUI POP, ca bla-bla, simt ca tre’ sa ofer niste lamuriri.

Adicatelea ce ma irita pe mine.

1. Nu contest realizarile din anii ’80 ale lui Maical, nici vocea nici dansul nici…nimic. Bravo lui, genial. Consider insa ca NU doar asta conteaza, ci si ce (NU) a facut dupa aia. Si ce a facut dupa, sterge parte din valorile sale. Cand judeci un om, judeca-l per total. De ce kkt oamenii au tendinta cand moare cineva sa UITE (sa se FACA ca uita de fapt) de toate greselile!?? Si de ce oamenii au tendinta sa isi dea seama ABIA DUPA CE A MURIT UN OM ca de fapt…ii PLACEA acel om!? Fuck THAT! Pretuiti-l tata cat e in VIATA, nu DUPA.
2. Orice om moare, ftw?!? Mai ales ca acest deces era oarecum asteptat…cam mare tevatura.
3. Ma enerveaza show-biz-ul care se face pe seama unei morti. Toata presa, scrisa sau non-scrisa, incearca sa iasa cu CEVA IN FATA de pe urma MORTII UNUI OM!!! Se castiga BANI in urma unei morti, mi se pare aiurea si nu am de gand sa particip la asa ceva, punand titluri rasunatoare si eu.
4. De ce puii mei, in mare parte, cantaretii au parte de mai multi LAURI dupa moarte decat alti artisti? (a se vedea moartea lui Marlon Brando, care a fost SUPER putin mediatizata comparat cu MJ. Si consider ca MB a fost un om superior, si ca ce a lasat in urma, si ca lungime a carierei de succes pana in ultima clipa).
5. Nu in ultimul rand, Maical nu a murit. Repet asta. Este pe insula cu Elvis. Si-a inscenat moartea pentru a scapa de milioane de dolari datorii.

………………………………………………………………………………………………………………….
(LATER EDIT)

Am scris special in titlu Maica Gecson pentru a nu atrage trafic din asta. Am ramas foarte uimit sa vad ca vreo 20 de ciumpalaci au cautat pe Gugal FIX “MAICAL GECSON” si au ajuns pe ast site. Dammit…

25 thoughts on “Revenind la subiectul Maical”

 1. So, Mi┼čel still alive :D Acum inteleg de ce nu am varsat nici o lacrima azi dimineata cand am aflat vestea :)

 2. Bai fratilor, nu pot boci cu nasu in batista pe cineva care stiu ca traieste pe undeva, pe o insula ori oras; probabil acum este cu Ceausescu BAND si amuzandu-se uitandu-se la tv la smirocaiti ca voi cum il jelesc. Va dati seama ce DISTRACTIE e pe Misel Jackson zilele astea. BEA cu Ceausescu sau cu Elvis pentru ca a scapat da TOATE DATORILE iar va va irosisti lacrimile. Sunt convins ca Misel comunica acum cu mine prin telepatie si este intru totul de accord cu mine :)

 3. draga paul, a fost un interimat. am zis sa-l las si pe el 1-2 zile sa vada cat de greu este sa conduci o secta. probabil ca va trece la conducere cand voi deceda eu. de lasat de fumat n-am reusit. o sa ma reapuc de lasat in wkd asta.
  si nu se cheama secta MISErupe, ci MISE. MISErupe este sloganul. Te rog sa repeti asta de 200 de ori. Dupa aceea ma mai gandesc daca te primim sau nu.

 4. erasa: rull=rule; nush= nu posed cunostinte exacte pe acest subiect de o complexitate O la n; io=Geniul meu; in viitor doresc sa revin cu erase ori de cate ori e nevoie pentru ca lumea ce paseste pe acest taram sa aiba ceva de invatat!!!!!!

 5. Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;SectaSecta MISE cu sloganul MISErupe; MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE Secta MISE cu sloganul MISErupecu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE Secta MISE cu sloganul MISErupecu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;……………………………………………………………………………………………………………;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe;Secta MISE cu sloganul MISErupe.

 6. Bai eu sunt corporatista nu am timp sa scriu de 200 de ori Secta MISE cu sloganul MISErupe, dar pot sa scriu

  Secta MISE cu sloganul MISErupe X 20000 si sunt mai tare :D

 7. @nan acadia: uite ca m-a inspirat sora-mea sa-mi schimb denumirea….urmeaza si un blog cu ac denumire….so, acum nu-mi va mai fi frica de tine padure blonda defrisata

 8. Alexandraaaaa, de cand esti tu doar “sora Blondei”?!?! Putina personalitateeeee!!!!tztz… In rest, nu mai am Internet acasa. Acu’ is pe malul lacului Herastrau, intr-un loc hiper misto, relaxxx… Imi plaxe concediullllll!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>