Cele mai vizualizate / urmarite clip-uri de pe YouTube in Romania

Adicatelea clipuri romanesti urmarite de romani. Printre ele se numara: PUYA (primul loc cu un clip), Eurovision 2009 (2 si 3, pentru ca speranta moare ultima dar moare la un moment dat), COPILUL DE HAUR (pentru ca romanul este natie de prosti), ADI DESPOT (pai ce p…a lui!) sau BLAXY GIRLS (Pentru ca ROCK is NOT DEAD! Doar se transforma in ceva jenibil…). Mai sunt inclusi: tigani penibili, Monica Gabor la fel de penibila dar mai jos in clasament sau, evident, ‘inegalabilul’ Gutzaaaaaaaaa, haleleu ce shtar sunt ieuuuuu!!!

Top-ul a fost intocmit de agential lui Ionut Oprea, Standout. Clip-urile le puteti vedea aici, precum si comentariile autorului studiului.

Felicitari Ionut! La mai mare si sa speram si la clipuri mai inteligente! :)

3 thoughts on “Cele mai vizualizate / urmarite clip-uri de pe YouTube in Romania”

  1. ionut oprea ruleaza…
    asa…eu as fi putut sa jur ca pe primul loc s-ar afla johnny raducanu, la mica distanta..cirpian porumbescu, pe locul trei…geooooorrrrrgeeee enescu mancatiash, urmat de aura urziceanu si cateva clipuri cu nichita stanescu recitand si cateva idei scurte ale lui liiceanu.

  2. Pai baga mare! hai sa ne uitam noi cu toti prietenii nostri zilnic timp de un an intreg la clipuri de-astea! Sa creasca in rating! pe bune! Ce kkt…ce inseamna sa intri de 10 ori pe zi pe un clip? nimic. La timpul nostru liber…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>