SIF-uri in %&@#&*$!@#()@! mei!

Astazi editez pentru prima oara (si sper gen ULTIMA pe saptamana asta…) o ANALIZA despre SIF-uri si cele mai profitabile actiuni pe Bursa.

K. Deci io inteleg utilitatea acestor genuri de analize, pentru oamenii ce vor sa VADA ce se intampla. Insa nu inteleg utilitatea pentru cei ce chiar INVESTESC/JOACA pe Bursa. Aia de principiu sunt oameni versati, au brokeri si experienta si nu prea cred eu ca stau sa citeasca in ziare (pe care le pot vedea toti) unde sa-si plaseze fondurile.

Pe langa asta, strict personal, eu ma apuc cu mainile de cap/picioare/maini cand vad formulari aciulea de genu’ “[b]Pe primul loc[/b] in topul emitentilor cu cel mai mare potential de crestere, dupa indicatorul PER sau P/E (pretul actiunii la bursa raportat la profitul pe actiune) este SIF Oltenia (SIF5), conform lui Paul Brendea, analist la Prime Transaction. (la fel, perioada)”.

SAU “Desi admite ca indicatorul P/E este multiplicatorul cel mai des folosit intr-o evaluare sumara a actiunilor, Paul Brendea apreciaza ca “are si el unele capcane, unele dezavantaje”.

Adica…kkt…eu sunt redactor pe IT!!!!! Vreau sa scriu despre calculatoareeeeeeeheheheheeeeeee si telefoaneeeeeeeeeeeeeeeee! :D

Ma rog, hai, la munca! Deci….SIF 3…mmmm….mda.

One thought on “SIF-uri in %&@#&*$!@#()@! mei!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>