iPhone-ul, FOARTE zgariabil

Acu’ cateva zile am tinut intr-un buzunar cheile si iPhone-ul, acest mirific terminal ce are filmulete pe ITube cu gagii care il zgarie cu lama si nu se intampla nimic.

Evident, la mine n-a tinut. Cand l-am scos, odata cu cheile, am vazut o mica “pata” pe ecran. Credeam ca-i murdar asa ca l-am bagat sub un jet de apa, l-am dat cu spirt. Nimic. Vazand ca nu mere si nu mere si nevenidu-mi sa cred ca CHIAR s-a zgariat (nu e cine stie ce, dar ma irita…evident…eu fiind perfectionist and all that…), l-am bagat intr-un lighean cu clor si spirt si niste acid sulfuric.

L-am scos dupa 2 ore, pata era inca acolo. Deci am tras concluzia ca e zgariat. Acu’ rulez programele nitel mai trist…

C’est la vie. :)

5 thoughts on “iPhone-ul, FOARTE zgariabil”

  1. In general si asta e o cutuma: Cheile si telefonul nu se tin in acelasi buzunar.(decat daca telfonul se afla intr-o husa de protectie).
    Fie el Iphone,Itouch,Blackberry s.a.m.d fie ca pe youtube sau tv arata ca poti sa dai cu el de ciment si nu se crapa :D
    Be carreful ;)

  2. Asa si Coca-Cola e folosita la curatarea de autocolante de pe geamuri, curataorea toaletei ( a WC-ului), pentru inlaturarea zgarieturilor de pe diverse obiecte( telefoane,mp3 playere) s.a.m.d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>