26 thoughts on “Fotografia Saptamanii – 2”

  1. bah eu nu inteleg cum poti sa te uiti la gambe. sincer nu le-am vazut. pe mine m-au hipnotizat buzele tipei din dreapta si fix punctul in care li se ating umerii. dar, mda, exista si niste gambe pe acolo.

  2. io tot la gamba m-am uitat prima oara si am ezitat daca sa pun sau nu poza. Dar apoi am vazut si eu figurile si atingerea. Mmmm…parca ziceam ca sunt obsedat de glezne, nu? De vreo 12390123 de ori pe zi.

  3. silviaaaaaaa te VREAAAAAUUUUUU ….dk vrei, in prima faza ca pe o sora, si daca nu merge…aaa….aaaaaa laaaaa laaaaaa .ok. hai sa …muncim ceva e ziua de azi

  4. Am retinut din dialogul asta ca Nam Acadea scrie “dk” in mod normal, dar daca este urmat de o negatie scrie “daca”. – Exemplu – “dk vrei” vs. “daca nu vrei”. Ma intreb cum functioneaza trebile astea. :D Zimpaticelor. Carry on, carry on. :))

  5. mmmmmmmmm…..daca stau sa ma gandesc un pic cu unicul meu neuron brunet care plange printre cei blonzi, cred ca acesti “dk” si “daca” spun foarte multe despre Nan Acadia. A dezvoltat in timp o dubla personalitate, pe care le vom denumi in continuare “Nan”, respectiv “Acadia”, care se lupta pentru suprematie.

  6. Da, e ca Razboiul Lumilor. Nam vs. Acadea. Se zbate intre doua Universuri. In cazul de fata, cred ca sexuale – lezbiana sau heterosexuala? Si deocamdata cre’ ca-i indecisa…nu`sh, zic si io.

  7. Sexu’ ba. Evident. Imagineaza-te fata in fata cu un tip si-o tipa ambii super sexi dar ambii total (cat de total se poate…) heterosexuali. Ce te faci!? M? Ai o dilema, ca BIsexual(a)…nu stii pe cine sa alegi. Si deci te zbati si te zbati si devii frustrat(a) si innebunesti si iti pierzi mintile si deci te duci acasa singur(a) si trist(a) si terminat(a) si te uiti in oglinda si-ti urlii DE CE NU PUTEAM SA ALEG, DE CE SUNT BISEXUAL(A) si apoi iei un pistol si-ti tragi 4 gloange in cap si ajungi la spital si acolo te indragostesti de sora medicala si faci sex cu ea si copii trei gemeni monozigoti si traiesti trist pana la adanci batranete. DE-AIA ba, DE-AIA!!!!

  8. uau…ma duc si eu pana la …”colt” si cand ma intorc, ce vad? ca din nou…sub umila si dar prolifica mea inspiratie, ca o mica muza ce sunt, v-ati batut recorduri comentatorice. Fratii mei dragi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>