De ce-i mai smecher TENISUL??!?

Azi am primit o racheta de tenis. Wilson, bestiala. Imi place, mai ales ca io joc tenis in timpul liber. Adica de 3 ori pe an, cu Sergiu in principiu.

Si mi s-a semnalat ceva f.f.f. interesant si ABSURD la prima vedere – DE CE oamenii cumpara/primesc doar O racheta de tenis!? Replica mea, imediat, a fost “Pai cumperi o racheta pentru ca joci cu cineva care MAI ARE una, pentru el”. “Pai si de unde stii tu ca celalalt are?!? Adica…n-ar fi normal sa cumperi DOUA rachete, sa-i dai si lui/ei una??”. “Bai…NU, evident ca nu. Adica ce puii mei, acu` o sa cumparat TOT in 2 sau mai multebucati, ca sa IMPARTIM cu apropiatii, sau ce?La hockei ar trebui sa luam 7 crose?”

Si am tinut-o tot asa. Si dupa ce am inchis telefonul… am realizat ceva tare. Faptul ca SI la badminton SI la ping-pong, sporturi oarecum inrudite, se vand cate DOUA palete, impreuna. La TENIS insa, se vinde doar cate una.

Si deci…DE CE puii mei este TENISUL mai special!? Raspunsul ar putea fi PRETUL…o racheta de tenis e de vreo 5 ori mai scumpa decat un set de ping-pong. A, si la badminton si ping-pong, setul vine si cu fluturas respectiv mingie. La TENIS, in schimb, tre’ sa cumperi separat mingiile. FUCK!

Asa, inca un post de mare profunzime. Pot sa dorm fericit acu` cu capu` pe tastatura.

9 thoughts on “De ce-i mai smecher TENISUL??!?”

  1. Gizas…pentru mine nu inseamna NIMIC aceste cadoase, atata timp cat ma lauda sefii pentru o munca bine realizata, pentru stiri scrise corect si care sa atraga trafic, nu inseamna nimic deplasarile, atata timp cat scurg zilnic cel putin o picatura de sudoare de pe fruntea-mi dupa 10 ore de munca la birou, ignorand deplasarile in Germania, Austria, Finlanda sau SUA… Ce inseamna astea!? NI-MIC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>