David Carradine

A fost gasit mort, gol, decedat, in al sau dulap, spanzurat. Avea 72 de ani.

Scriu despre treaba asta pentru ca fuse un actor misto, bun. Si cel care l-a Kill pe Bill. Ma rog, impropriu zis, pentru ca EL era Bill, dar… Kill Bill. Asa.

Carradine

Si ce m-a amuzat. Politistii au spus ca “s-ar putea ca moartea lui sa fie un accident”, conform presei internationale.

Adica…tata! Inteleg ca vrei sa-l scoti basma curata chiar si dupa moarte dar…aaaa… gol, spanzurat in dulapul personal…mmmm…ceva nu se leaga.

8 thoughts on “David Carradine”

  1. :))
    Scuze ca rad. Stiu ca e cel mai prost moment posibil. Era un actor excelent. Dar situatia asta cu accidentul e de-a dreptul penibila. Adica, din moment ce s-a sinucis in felul asta cu siguranta si-a…cum sa zic…in fine, impropriu spus, asumat chestia asta. adica, daca vroia sa para un accident putea sa o faca sa para ca un accident. si daca omul nu a tinut la chestia asta, era problema lui. e ca si cand as face eu striptease si un binevoitor ar sari sa ma acopere cu cearceafuri. asta asa, ca o comparatie idioata, pentru ca de obicei duc comparatiile la extremul lor spre ridicol, sa fac ideea oarecum mai clara (defect profesional).
    Auzi? off the topic, nu vrei o leapsa? ca din cate am vazut asculti destul de mult muzica. Vezi ca am pe blog un articol. ii zice lepse 2. e din mai.

  2. Hhahah, ce m-ai (h)amuzat! Oricum, misto daca ai defecte DE-ASTEA profesionale. Lucrezi cu…ce fel de oameni maica? Pricep mai greu dansii? :D

    O sa ma uit pe “leapsa” respectiva, desi, in general, nu ma dau in vant dupa ele. Si nici ele dupa mine. Thanx

  3. Cred ca se refereau ca este posibil sa fi fost un accident in sensul ca ce incerca el sa faca putea sa nu fie o sinucidere ci un fel de joc de autosatisfacere, tinand cont ca avea si testiculele legate sau ceva de gen.Sunt multe cazuri de barbati care se masturbeaza si in momentul ejacularii se sugruma cu ceva de gat, asta sporindu-le placerea.Habar n-am daca are legatura cu moartea lui dar cine stie..

  4. Pentru cei care vizioneaza Lost: luni, un avion cu pasageri a disparut in Atlantic. Joi, un barbat a fost gasit spanzurat in camera sa. Carradine a murit ca sa-i convinga pe cei din Air France Six sa se intoarca pe insula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>