Masculul, o specie pe cale de disparitie? – (Din seria “A venit vara”)

A treia chestiune pe care am remarcat-o pe strada, odata cu venirea anotimpului numit VARA si a caldurii aferente.

Barbati hepilati. Maica, da’ foarte hepilati! Adicatelea am vazut deja ingrijorator de multe specimene masculine fara pic de par pe picioare. Si cu ciorapi de-aia josi, doar intru invelirea calcaiului, de poarta fetele. Si abibasi lame.

Si stateam eu si ma intrebam, asa, acum 14 secunde, oare o sa ajunga barbatii, in timp, sa devina femei, si, tot in timp, femeile sa devina barbati?

Adica…cred ca rotitele s-au pus deja in miscare! De la miscarea feminista inceputa in prima jumatate a secolului trecut, femeia a preluat deja o multime din atributiile ce au tinut, in mod traditional, de barbat – munca silnica pe viata, afacerile la nivel inalt, politicul, saidismul barbatului in ceea ce priveste actele sexuale, stilul de imbracaminte.

In timp ce noi, astia de ne numim masculi…ce facem? Apai nu prea evoluam deloc. Adicatelea devenim emo…ne epilam…frizuri extravagante feminine, ba chiar fostul chitarist (ala bestial de altfel) de la Luna Amara purta in mod constant fuste, ne schimbam sexul, ba chiar unu’ de a facut asta a si nascut. Eveniment mare in Libertatea de acu` cateva luni, evident.

DECI, dragii mei (semi-)masculi metrosexuali. Va imploooooooooooooooooooooor, nu mai fiti muieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeri, imi stricati retinaaaaaaaaaaa, devin nesigur pe sexualitatea meaaaaaaaaaa! A, si cititi Stekel si uitati-va la Fight Club. Este acolo un scurt dialog care va caracterizeaza… (vezi treaba din autobuz despre tipii epilati, ahem).

PS- dupa cum v-am obisnuit, exista o exceptie. Johnny Depp. El poa’ sa se epileze, nu ma deranjeaza.

Pa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>