Jetix devine Disney Channel

(pentru voi acestia ce inca mai folositi televizorul. Deci nu eu. Si pentru voi acestia ce folositi televizorul si va mai si uitati la desene animate :D )

Postul de televiziune pentru copii Jetix România se va rebrandui în Disney Channel, după o decizie anunţată astăzi de compania Walt Disney. Jetix este deţinut în majoritate de către compania Walt Disney.

Disney Channel se adreseazǎ copiilor cu vârste cuprinse între 2-5 ani, respectiv 6-14 ani şi va oferi seriale precum Hannah Montana, desene animate precum Phineas and Ferb (foto) şi filme producţie originală, printre care High School Musical şi Camp Rock. Postul va include şi un Playhouse Disney Block cu mai multe emisiuni distractive pentru preşcolari, bazate pe educaţie, ce includ hituri mondiale ca Mickey Mouse Clubhouse şi Handy Manny.

Jetix România a început să transmită serii importante produse de Disney Channel în august 2008, acestea fiind esenţiale în întărirea poziţiei postului în regiune, spun reprezentanţii companiei.

Despre Disney Channel:
Disney Channel Worldwide deţine un portofoliu de 98 de posturi şi/sau semnale de posturi pentru copii, care permit implicarea întregii familii, disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi, incluzând mărcile Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney, Disney Cinemagic, Hungama, GXT, Jetix şi Radio Disney. Prin cablu, satelit şi posturi de televiziune terestre digitale şi un parteneriat strategic cu Disney-ABC-ESPN Television pentru distribuirea de către terţi a programelor pentru copii marca Disney în întreaga lume, programele marca Disney sunt urmărite de sute de milioane de privitori în întreaga lume.

8 thoughts on “Jetix devine Disney Channel”

  1. Sper sa nu dubleze si Disney Channel in romana asa cum au facut cu Fox Kids actualmente Jetix Romania ca arunc televizorul de la balcon :) Daca chiar trebuie sa il bage cu subtitrare. :)

  2. Eu ma uit la ICE AGE 1, 2 si acum in IULIE 2009 il astept pe 3. La Jetix ma uit doar cat schimb canalele. Ma refeream la stric la copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>