EvoInvo-lutii

Lista mea de la blogroll s-a subtiat nitel. Oameni care nu au mai scris nimic, au zburat. Tot respectul, ii cunosc, imi plac, bla-bla, dar… Sorry. :)

Nu, nu-s dispus sa fac compromisuri. Nu, nu o sa ajung sa ma promovez pe site-uri, nu, nu caut sa atrag mii de oameni in timp record.

Nu, nu o sa imi pierd timpul cu tot felul de tertipuri de a fi mai bine indexat in Google. Nu o sa am un blogroll de 150 de oameni, doar pentru a fi si eu adaugat in lista lor. I don’t care.

Nu pun categorii, nu realizezi titluri pompoase care sa includa “cuvinte cheie” usor de gasit de motoarele de cautare.

Nu pun tag-uri decat extrem de rar (unul la 50 de post-uri, in medie…).

NU voi pune publicitate, inca, decat daca este, intr-adevar, pentru un produs sau ceva in care CRED.

Nu vreau sa scot bani din treaba asta, nu vreau sa devin dependent de blog. Scriu in cantitatile in care-mi place, CE imi place, CUM imi place si ma voi opri cand si daca…nu voi mai avea chef. Ceea ce, ma rog, nu-sh daca se va intampla, avand in vedere ca am un foarte dezvoltat cult al personalitatii. :D

Nu o sa ma laud cu traficul atras, decat la cifre rotunde si asta pentru a-ti arata tie ca nu esti singur(a) pe-aci.

Nu o sa-mi iau domeniu .ro, nu o sa particip DECAT la concursuri online care imi PLAC si care au o idee CLARA in spate.

Nu exista niciun semi-analfabet care sa fi intrat aici de mai mult de cateva ori. Ati avut voi grija sa dispara astia… :D Spre hamuzament, evident.

Ador BGS-ul. Tot timpul cand trec pe la Mall imi infig privirea in ei. N-au ce-mi face, sorry guys! :) Va mai astept pe blog!

O sa (mai) fac poll-uri, pe subiecte interesante. Nu de genul “Ma considerati: cul, prost, infect, frumos, sexy”. Aici stiu deja raspunsurile. :D

Nu o sa pun (prea multe) post-uri inutile. Adica strict despre activitatile mele zilnice, din care nu invatati…nimic.

Nu voi primi lepse stupide doar pentru ca mi s-au dat.

Nu raspund provocarilor sau injuraturilor de prost gust, decat printr-un zambet si ironii. Care, evident, dor mai mult.

Va iubesc pe toti. Pe rand. Cum vreti si va place voua.

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3 thoughts on “EvoInvo-lutii”

  1. Nu-i evident? Atitudinea, mentalitatea si practicile online intalnite/evidentiate pe majoritatea blog-urilor. :) Chestiuni care, la un moment dat, (ma) dispera.

    Chestiune de gust, presupun…

    PS- misto nick-ul matale.

  2. Awwww! Ms simt onorata ca am ramas, cu toate ca scriu numai bazaconii (asta-mi trece prin minte), mi-am cumparat domeniu .ro, am o mie de taguri :D (oh my! sper ca nu ti-am atras atentia asupra mea) hahaha :) Ma simt onorata sa fiu in blogroll-ul tau :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>