Depeche Mode, in iulie sau septembrie (?)

Organizatorii concertului Depeche Mode (ala de nu s-a mai tinut, intrucat s-a imbolnavit nenea cu microfonu’…) au declarat ca este posibil ca acesta sa fie reprogramat pentru iulie sau septembrie, conform site-ului myticket.ro.

Laura Coroianu, Director Executiv Emagic a declarat: “De obicei evitam sa comentam zvonuri, dar de data aceasta o vom face, pentru ca nu dorim ca fanii Depeche Mode sa fie indusi in eroare in vreun fel.

Suntem in discutii cu reprezentantii trupei inca din momenul in care amanarea concertului din 16 mai a fost anuntata oficial. Intr-adevar, avem in vedere doua perioade – iulie sau septembrie 2009, si suntem in negocieri avansate cu agentul turneului, insa luarea deciziei finale implica mai multi factori de care trebuie tinut cont – programul trupei, disponibilitatea locatiei, etc. Speram ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa avem vesti bune privind starea e sanatate a lui Dave, precum si mai multe detalii privind noua data a concertului”.

Celor care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai le este recomandat sa le pastreze, acestea pastrandu-si valabilitatea si pentru noua data a concertului, odata ce aceasta va fi confirmata oficial.

8 thoughts on “Depeche Mode, in iulie sau septembrie (?)”

  1. Eveniment GOGOL BORDELLO
    Locatie ARENELE ROMANE, BUCURESTI
    Data 17 IUNIE 2009
    Organizator ONE EVENT
    Acces general: 75 ron
    Ai grije ca deja 2 belete la Gogol sunt arvunite :D de indata ce recuperez banii de pe beletele la Depeche, GOGOL scrie pe banii aia :D ;)

  2. Rectificare:
    Eveniment GOGOL BORDELLO
    In deschidere TARAF DE HAIDOUKS
    Locatie ARENELE ROMANE, BUCURESTI
    Data 17 IUNIE 2009
    Organizator ONE EVENT
    Acces general
    Pret: 90 RON :( dar tot ma bate gandul sa merg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>