Coca-Cola devine verde

(adica culoarea originala a bauturii, inainte de a baga INCA cateva chimicale in ea… :D )

“Coca-Cola a lansat saptamana trecuta recipiente din plastic realizate in parte din plante.

Numita PlantBottle (SticlaPlanta), recipientul din plastic este fabricat din materiale pe baza de petrol si in proportie de 30% materiale pe baza de plante, obtinute in principal din trestie de zahar si melasa.

Conform companiei, recipientul este diferit de alte recipiente pe baza de plante, acesta putand fi reciclat fara a contamina traditionalele PET-uri.

Conform unor analize, PlantBottle ar putea reduce emisiile de carbon cu pana la 25% comparativ cu recipientele PET pe baza de petrol.”

Deci baga bautura nociva in sticle realizate din…mmm..PETROL…aaaa…si chestii ecologice. :) Ceea ce in sine nu CRED sa fie rau. Dar continutul ramane la fel.

Oricum, am luat ieri-alaltaieri decizia DEFINITIVA de a nu mai bea coca-cola/pepsi/fanta and other shit. Prefer sa dau 1-2 lei in plus si sa-mi iau Santal sau Prigat sau altele care contin macar 10% produse naturale.

Asta pentru ca vreau sa traiesc 137 de ani.

One thought on “Coca-Cola devine verde”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>