Sims 3, pe 2 iunie. Versiune de iPhone as well :)

Publisherul Electronic Arts a reusit sa isi micsoreze pierderile in primele trei luni ale anului la “doar” 42 mil. $, de la 94 mil. $ cu un an in urma. Cu toate acestea, compania ramane optimista si cred ca stie de ce.

Respectiv, trimestrul in curs, pe 2 iunie, intra pe piata Sims 3. Prin Romanica va ajunge tot pe-atunci, prin Best Distribution. Sau, desi nu incurajez pirateria, pe torente, DC++ etc. :D

sims31

Partea secsi este ca tot primprejurul (asa se scrie?!?) datei de 2 iunie se va lansa Sims 3 si pentru iPhone/iPod Touch. Chestie care mi se pare genialaaaaaaaa. Nu, nu sunt fan Sims, dar mi se pare arta ca in era asta poti porta (cam) orice fel de joc pe o unealta de 15/10 centimetri. Sau cat are dracia asta, nu ma pricep la masuri.

In alta dezordine de idei, mi-am tras ieri Myst pe iPhone. Imi aduce aminte de vreun 1995, cand il jucam pe-un 486. In continuare este un joc super inteligent si imersiv.

Va iubesc pe toti. Pe rand.

sims32

PS – pozele sunt din versiunea pe iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>