Servicii prompte de SMS-uri

Acum mai putin de o luna, Alexa a primit un SMS de la o amica. Nu conteaza continutul sau, nu conteaza de la cine.

Ce m-a amuzat/frapat a fost PROMPTITUDINEA/RAPIDITATEA cu care acel mesaj a ajuns pe telefonul mobil al Alexei – 3 (TREI) ANI!!!

Pe bune. Deci mesajul a fost trimis in 2007  si a ajuns…acum.

Nu stiu daca acest lucru ESTE PRACTIC POSIBIL/PROBABIL, nu sunt IT&C expert. Cel mai plauzibil ar fi ca acesta sa fi fost REtrimis…din cine stie ce greseala de operatorul telecom respectiv.

Expeditorul uitase complet de mesaj si a confirmat ca nu l-a (re)trimis recent, din greseala. O fi stat undeva, in eter, vreo 3 ani…:)

Oricum, acel mesaj era, intr-un fel, inca actual, deci nu s-a pierdut total. :D

6 thoughts on “Servicii prompte de SMS-uri”

  1. Eu nu pot sa cred asa ceva. Stiu ca perioada maxima de valabilitate a unui mesaj este de o saptamana, apoi …. puf… singura chestie care s-ar fi putut intampla ar fi sa o ia putin razna telefonul si sa trimita din nou…. oricum tare!!! Gen!

  2. Era de fapt din 2006, nu 2007..nu ca ar fi mare diferenta..faptul ca s-a nimerit sa se potriveasca intr-un fel a fost cel mai freaky

  3. dovada clara ca de atunci ne monitorizau telefoanele :))

    apropo de ce zice silvia, mi-am amintit o chestie, stii janis joplin i-a facut o inregistrare lui john lennon cu happy birthday..pana a ajuns la el in cateva zile, ea murise de OD…

  4. @Alexa – daaaaaa, asta-mi placu in mod special… :D Coolutz, EXISTA deci un fel de…inger-diavol care se ocupa cu distribuirea SMS-urilor, hahah!
    @And – Si i-a mai trimis inregistrarea? :D Putea sa i-o dea in mormant…tine de urat. Ugh, devine morbid RAU postul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>