Grupuri

Sunt fix genul de om care, pus la o masa cu 20 de necunoscuti, se baga in seama cu toti, se simte ca pestele intr-o apa savuroasa, vorbeste mult si cu cam toata lumea, atrage. Nu ma intimideaza cu nimic (cam) nimeni, n-am nicio problema de socializare, mai ales daca-mi place cel putin o parte din acel grup de persoane.

Lansez dialoguri amuzante/interesante, imi place sa fiu “centrul atentiei” si de obicei reusesc. Lucruri similare se intampla si cand stau cu multi prieteni vechi de-ai mei.

Ieri am reusit, dupa…mult timp, sa strang la o singura masa vreo 10 oameni dragi mie, eu fiind de altfel singurul de acolo care ii stia pe toti in parte. De obicei nu “combin grupuri” de prieteni pe principiu de incompatibilitate, insa ieri a fost ceva…puternic, interesant. De ce-mi plac multi oameni/prieteni in jur:

- te poti intoarce oricand in dreapta/stanga/fata si sa prinzi franturi de dialog, sa te bagi in seama
- ai `n` variante de discutii
- este un haos super placut
- dinamica mult mai mare
- nu exista niciun moment de tacere
- se ating subiecte mult mai diverse/mai multe
- nu-ti pasa deloc de niciun fel de aparente (mai ales dupa ceva bere), te “confunzi” cu toti
- razi de obicei mult mai mult decat de ai sta doar in 2-3 oameni
si-altele.

Imi propun sa incerc cel putin o data pe luna sa adun vreo 10 oameni misto si sa mergem cu totii undeva, intru haotizarea noastra.

Am plecat de acolo toti nitel ametiti dar razand, bine dispusi, stare de spirit care s-a extins pana astazi + durerea de cap de dimineata, in cazul tuturor. A fost ca o gura de oxigen de care cred ca aveam nevoie.

Urmatoarea mare adunare sper sa fie la mare, in Vama. Si cu ocazia asta lansez chemare pentru toti cunoscutii/necunoscutii mei, a veni de 1 mai pe-acolo. Dau cate o bere de caciula :D

4 thoughts on “Grupuri”

  1. mda…eu chiar nu-i inteleg pe astia care au probl de socializare.
    mie mi-a placut ieri ca nu m-a interesat cati bani las pe masa. cred ca nu si-ar fi dat nimeni seama daca as fi pelcat fara sa platesc.

  2. @Alex – “Modestia este pentru cei ce nu au cu ce sa se laude”? :D
    “Blonda – da, si asta-i adevarat. ieri am cheltuit 50 de lei. Si nu imi pasa! NU imi pasa! AUZI!? NU IMI PASA!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>