Ca in China si-n Moldova…

“Robinetul” Internetului a fost oprit in Republica Moldova, pe fondul revolutiei stradale ce se desfasoara chiar in acest moment. Practic, la ora aceasta nu se mai poate accesa niciun site (necomunist) din Rep. Moldova.

Situatie similara se regaseste in momente tensionate si in China, mai ales in timpul confruntarilor cu tibetanii. TOTUL se opreste, guvernul (comunist in ambele state…din nefericire…) incercand sa opreasca raspandirea internationala de imagini si sa stopeze mesajele propagandiste.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NtBpfySusAQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ezf%2Ero%2Fzf%2D24%2Ftrei%2Dmorti%2Dla%2Dchisinau%2Din%2Dluptele%2Dde%2Dstrada%2Dvideo%2D4172931%2F&feature=player_embedded]

“O gloata de huligani a patruns in incinta Parlamentului”, titreaza ziarele (comuniste) moldovenesti. Celelalte, sunt BLOCATE. “Fortele de ordine se comporta civilizat fata de protestatari”, mai scrie unul dintre ziarele online comuniste, care nu au fost intrerupte fraudulos.

Cum se comporta “civilizat” fortele de ordine? Aruncand, la PROPRIU, cu RAHAT in oameni si cu alte…dejectii, prin FURTUNURI. Omorand pana in prezent 3 TINERI!!!

Serverele locale au fost intrerupte complet, stiri si noutati putand fi aflate din exterior de pe portaluri internationale, gen Facebook. Twitter se confrunta de asemenea cu probleme in statul vecin noua, dar continua sa transmita in direct revolutia/revolta.

Ziarele comuniste din Rep. Moldova sustin ca “Partidul Comunist a castigat lejer si clar alegerile prezidentiale”, in timp ce ANALISTII internationali, expertii, sustin exact contrariul. “Este clar ca alegerile din Republica Moldova au fost fraudate”, spun acestia.

Nu are sens sa comentez mai mult, mi-e sila de Omenire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>