Extrasenzorial

Cred ca pentru a putea intelege si a atinge puncte de extrasenzorial…senzatii de A SIMTI ceva fara a intelege exact ce anume percepi, trebuie mai intai sa atingi o anumita relatie cu tine insuti, o anumita experienta de viata, o intelegere a celor din jur. Suna banal, nu?

Realizez abia acum ca primele trairi “din afara corpului”, cu adevarat, primele senzatii cu adevarat iesite din comun si care SUNT INEXPLICABILE le-am trait abia recent. Da, nu le pot explica…pur si simplu…au fost.

Ceea ce este…cred ca trist…e faptul ca nu le pot retrai “la comanda”. Nu pot INTRA iar in starile respective, cand doresc eu. Sa percep Universul ca atunci, sa pot sa REINTRU in SINELE MEU, similar cu acele momente, cand doresc. Trebuie indepliniti mai multi factori. In cazul meu…cred ca raspund FOARTE bine unor SOCURI puternice, fie pozitive fie negative. In ACELE momente, si DOAR acele momente (din ceea ce am descoperit pana in prezent) reusesc sa transcend partea pur fizica a mea, sa VAD mai departe si chiar sa TRANSMIT si sa PRIMESC stimuli din alte parti, la un nivel foarte puternic, inexplicabil.

Un om cand isi pierde vederea, incepe sa perceapa lucrurile mult mai clar si sa “vada” chestiuni pe care inainte, desi le observa fizic, nu le…percepea si intelegea in toata plinatatea lor.

La fel si mie/noua. Daca ni se RAPESC niste trairi/senzatii banale, cu care suntem obisnuiti sau ne-am obisnuit, intr-un mod BRUTAL, intram pe “faza de back-up”, extrasenzoriala, in care incepem sa TRAIM altfel, mai profund, pe alte planuri si secvente.

Secretul ar fi ca data viitoare CAND se va intampla sa intru pe un asemenea plan (nu zic “DACA”, ci “CAND”) sa pot sa ma vad mai bine din exterior, sa ma observ mai bine pentru a incerca sa pot imita acele senzatii si pe viitor, sa “ma copiez”. Intai stangaci, apoi din ce in ce mai bine. E ca in faza de vis…reverie. Inainte de a adormi, ai perioada aceea de reverie…daca ai putea sa CONTROLEZI acel moment, ai putea sa retii mult mai clar si chiar sa-ti controlezi visele, sa SIMTI mai puternic, sa iti induci ce visezi.

Nu stiu daca se intelege ceva din ce am zis aici si sincer, nu-mi pasa. Este (destul de) clar in MINTEA MEA ceea ce vreau sa zic, si asta conteaza in acest moment. Nu voi reciti cele scrise, nu ma intereseaza.

Ma bag la film. :)

2 thoughts on “Extrasenzorial”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>