Pauza de migrena

Deci ieri m-a apucat la serviciu un fel de super migrena (nu’sh daca are legatura cu faptul ca stau 8-9 ore pe zi cu ochii bleojiti in monitor sau nu…), cu dureri din alea…bestiale…de nu suportam lumina, zgomote, vedeam pete albe in fata ochilor si simteam ca trec TIR-uri pe multiplele mele circumvolutiuni ale creierului.

Mi s-a parut incredibil de luuuung drumul pana acasa, dupa care, imbracat, m-am prabusit in pat precum o comparatie. Si au inceput sa sune telefoanele, evident. Si fiecare zbarnait de telefon ma OMORA, ma SAGETA, ma CALCA pe toate simturile.

Apoi a venit maica-mea si ca orice mama “ti-am zis eu sa nu mai stai cu capul gol!” sau “Ti-am zis eu sa nu mai faci baie si sa iesi afara!” si altele de genu’. DE CE puii mei toti parintii tind sa faca/zica de-astea, invariabil, cand tusesti/stranuti/te doare capul?!

Intre timp nu mai stiu ce naiba voiam sa zic cu postu’ asta (a durat vreo 20 de minute sa scriu cele 5 fraze, avand in vedere ca-s la munca si tot ma intrerup astia cu prostii pe-aci…). En fin.

Inca ma mai doare cand ma zgudui, drept pentru care stau cuminte. E vorba de cap.

P.S.- azi merg la HardRock Cafe! :) A manca f. bine si f. scump. Damn…

2 thoughts on “Pauza de migrena”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>