De ce nu “.ro” ?

Acum ceva vreme cochetam (mama ce gay a sunat asta…) cu ideea de a-mi trece blog-ul pe adresa Ezoterictheatre.ro.

Principalul avantaj ar fi fost ca as fi avut o libertate mai mare de miscare, putand implementa mai multe tools-uri si mici programase sau puteam pune publicitate (proiectelor prietenilor, evident…:D).

M-am oprit din proces, realizand o treaba considerata de MULTI ca fiind un avantaj. Intrarea pe domeniul .ro ar fi dus la o indexare mai buna a blog-ului in Google, ceea ce ar fi dus la o crestere a traficului aciulea, ceea ce ar fi dus la o scadere considerabila a IQ-ului mediu al totalului vizitatorilor de aici. Ceea ce, evident, este de evitat.

Adica zilnic ar fi trebuit sa aflu ce zodie este cutarica si ca nu este de acord cu “Noul Zodiac” (si-asa, la o cautare pe acest subiect oricum ies primul pe Google, in puii mei…) sau sa-si povesteasca orice om banal nu`sh ce istorioara personala din care nu aflu…nimic. Dar NIMIC!

Si da, daca intr-o buna zi voi dori sa devin faimos si un fel de Zoso (el fiind etalonul omului cult si informat dar fara principii clare pe acest segment…sau poate tocmai ca le are, dar sunt invers decat ale mele) voi trece pe .ro.

Pana atunci, voi scrie pentru un numar de circa 100-150 de oameni cati intra pe aci destul de frecvent, si care au un CR* si IQ destul de ridicate.

*CR = Coeficient al Ridicolului

3 thoughts on “De ce nu “.ro” ?”

  1. bah m-am gandit eu in sinele meu interior ca poate e bine ca intra si retarzi pe blog. ne scoate pe noi astia geniali in evidenta, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>