Germanos (Cosmote) la atac (iar)!

Germanos a introdus luni un serviciu prin care clienţii care achiziţionează un telefon mobil din oricare din cele peste 260 de magazine ale reţelei vor avea garanţie pe toată durata utilizării terminalului de către beneficiar, fără costuri suplimentare, a anunţat retailerul IT&C.

Denumit G-Garanţie pe viaţă, prin acest serviciu Germanos va efectua, la expirarea perioadei de garanţie de doi ani furnizată de producător conform legislaţiei în vigoare, reparaţiile pe toată durata utilizării de către beneficiar a terminalului, prin înlocuire de piese sau chiar înlocuire totală cu un model identic sau cu caracteristici similare, în situaţia în care modelul respectiv a fost scos din fabricaţie.

Hmmm…baietii astia este chiar agresivi pe piata…io tot sutin ca o sa si-o ia in 2-3 ani Vodafone-ul, la cum o tin ei… Pe de alta parte, ca sa rupa gura targului ar trebui si Germanos sa aduca niste telefoane mai smechere, precum concurentii (in)directi de la Orange si Vodafone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>