Procesul urinarii in cazul cainilor

Azi in drum spre serviciu trecui pe langa un caine. Actually l-am vazut de la distanta. Dadea tarcoale unei mari pungi.

O mirosea atent, falfaind din coada tanar si ferice, asa… Imi dadea senzatia ca gasise ceva bun in punga si gasea amuzant sa-si amane placerea pana sa manance. Mirosea punga aia din colt in colt cu foarte mare constiinciozitate. Dupa cateva secunde a ridicat capul, s-a uitat in stanga si-n dreapta, m-a privit in ochi, si-a ridicat picioru’ din spate si s-a PISHAT fix pe punga, cu o figura multumita.

Dupa care falfaie vesel din coada a “mama ce am facut io! l-am spart SI pe asta!” si pleaca fericit, alergand haotic spre o directie probabil nici de el stiuta, in cautarea urmatorului loc unde sa urineze sub privirile amuzate ale inferioarelor fiinte numite oameni.

(DA, sunt capabil sa scriu chestii mai inteligente, dar abia azi am remarcat cat de IMPORTANTA este urinarea la caini! Urmariti-i nitel, isi aleg FOARTE meticulos locul unde se pisha! Mai intai miros zona, o cerceteaza din priviri si ABIA APOI isi ridica picioru’. Uneori mai meticulos decat oamenii… vara trecuta am vazut pe un tip urinand in plina zi FIX in statia de autobuz. Adica FIX la 1 metru de toata gloata de oameni…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>